Nieuws

Wat is het toch heerlijk om competitie te mogen spelen bij OLTC!

Wat is het toch heerlijk om competitie te spelen bij OLTC!  Menigeen zal dit gedacht hebben afgelopen zondag, toen de tweede competitiedag gespeeld werd bij schitterend weer en het terras vol zat met meelevende toeschouwers. Het heerlijke eten en drinken werd verzorgd door Jan Willem en zijn crew, dus alle ingrediënten voor een mooie dag waren aanwezig.

Heren 1 had een zeer zware kluif aan de tegenstander. Er werden schitterende partijen gespeeld, maar alleen Julian kwam winnend uit de
strijd. Het slotstuk, de dubbel van Julian en Roeland, was huiveringwekkend spannend met een tie break in de derde set. Julian en Roeland hadden "Youp de Misthoorn" ingehuurd om hun vocaal bij te staan, dit gaf een levendige show op en naast de baan. Helaas werd de derde set verloren, maar het was werkelijk een heerlijke pot om naar te kijken. Op maandag stond er een prachtig artikel in het Leidsch Dagblad:

Dames 1 wist knap met 4-2 te winnen en blijft in het spoor voor het begeerde kampioenschap. Gelukkig dat er werd gewonnen, de tegenstanders waren namelijk dermate vervelend dat een andere uitkomst ook niet echt werd geduld.

Mix 1 kwam met 4-4 thuis. Matthijs en Julia wonnen heel knap zowel hun single als de mix dubbel. Roos had een erg sterke tegenstander in de single en in de dubbel en delfde het onderspit. Captain Frank had een kleine off-day en won helaas ook niets. Beau deed gezellig met Frank en Roos mee en verloor ook. Daarbij werd ze getroffen door een snoeiharde bal van de heer in de mix, ook niet helemaal de dag van Beau dus. Bas wel helemaal in zijn element tijdens de single en sleepte het vierde punt weg. Een degelijke start van Mix 1 waar op voortgeborduurd kan worden.

Bij de jeugdteams spelen op zondag Jongens 1, Meisjes 1 en Mix 1 ook op hoog niveau. Alle drie de teams zijn zeer goed gestart en zijn zeker het bekijken waard. Stiekem zitten we al een beetje op een kampioenschap van één of meerdere teams te hopen. Kom ze extra aanmoedigen de komende weken! 

« Terug

» Nieuws archief