Nieuws

Inschrijven "White Night @ Black Light” tennismarathon op 18/19 juni

In de nacht van 18 op 19 juni, het eerste weekend van het Onderlinge Toernooi, gaan we vanaf 8 uur ’s avonds tot 8 uur ’s ochtends een hele nacht tennissen. We spelen weer volledig in het wit, uiteraard vanwege ons lustrum thema All White, maar ook omdat we elkaar dan beter kunnen zien. We gaan namelijk tennissen bij black light. De witte lijnen, witte ballen en witte kleding zijn dan heel goed te zien en dat wordt een hele bijzondere tenniservaring.

Vanaf komende week kun je je op het schema in het clubhuis (prikbord) inschrijven. Graag voornaam én achternaam invullen. We spelen op baan 1, 2 en 3 en starten om 8 uur ’s avonds. We dubbelen half uurtjes om zoveel mogelijk mensen te laten spelen. Schrijf je svp op maximaal 3 halfuurtjes in en verspreid het een beetje over de nacht. Mochten we plaatsen te kort komen dan zullen we terug gaan naar twee keer spelen per persoon, dus hou het schema svp goed in de gaten. Voor elk halfuurtje dat je speelt vragen we een kleine vrijwillige bijdrage voor het OLTC Vluchtelingenkids Fonds. Dat is een initiatief waarmee we voldoende geld willen ophalen om een aantal kinderen van vluchtelingen te kunnen laten tennissen en hen ook les te kunnen geven. Als iedereen voor een half uurtje spelen bijvoorbeeld 5 euro doneert dan zijn we al en heel eind op weg en hopen we een aantal kinderen een mooie afleiding en nieuw perspectief te kunnen bieden.

Om 3 uur ’s nachts hebben we een bijzonder uurtje. Dan gaan de meest fitte, wakkere, fanatieke en opwekkende tennisleraren en -leraressen ons les geven in blacklight-tennis. We hebben plek voor 12 mensen per half uur, dus in totaal 24 m/v. Inschrijving hiervoor is op basis van bieding en ook het geld wat we daar mee ophalen gaat naar het OLTC Vluchtelingenkids Fonds.

Uiteraard zorgen wij voor vertier en muziek. En voor de echte diehards een heerlijk ontbijt als we om 8.00 uur ’s ochtends de tennismarathon afsluiten.

We hopen jullie allemaal te zien en kijken uit naar een hele mooie nacht!

Groet van de lustrumcommissie

« Terug

» Nieuws archief