Nieuws

Inschrijven OLTC Onderlinge toernooi nog tot 31 mei

De inschrijving voor de OLTC Onderlinge 2016 is in volle gang. Op 31 mei sluit de inschrijving en dat is al gauw. Dus wil je nog meedoen, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Ook kun je je nu aanmelden om tijdens het toernooi het avondprogramma nog gezelliger te maken. Onder de noemer 'Leden voor Leden’ willen wij leden de kans geven om zichzelf aan andere leden te presenteren. Kun je goed zingen, een muziekinstrument bespelen of wil je met een groepje een gelegenheidsband samenstellen, meld je dan aan via onderlinge@oltc.nl.

Inschrijven op toernooi.nl

De betaling van het inschrijfgeld gaat ook dit jaar via iDeal. Als je nog niet hebt betaald sta je nog niet bij de deelnemers op toernooi.nl. Dus als je al denkt dat je hebt ingeschreven, maar sta je op de website nog niet als speler bij OLTC Onderlinge 2016, check dan nog even of de betaling wel goed is gegaan. Betalen kan via de optie ‘inschrijving wijzigen’. Als je wit dubbelen, moeten beide dubbelpartners zich inschrijven. Mocht jouw dubbelpartner dat nog niet gedaan hebben, herinner hem of haar er dan even aan. Kijk ook nog even naar de verhinderingen! Als je je een tijd geleden hebt ingeschreven kan dat best gewijzigd zijn. Nu kun je dat nog aanpassen.

Activiteiten

In de nacht van 18 op 19 juni, het eerste weekend van het Onderlinge toernooi organiseert de lustrumcommissie een ’White Night @ Black Light’ tennismarathon. Met deze bijzondere tenniservaring waarbij in het wit wordt getennist bij black light steun je ook nog eens het OLTC Vluchtelingenkids Fonds. Meer informatie hierover lees je hier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Geef je dus snel op door je voor- en achternaam in te vullen op het schema in de gang van het clubhuis.

Verder organiseert de lustrumcommissie op 25 juni voor alle leden van OLTC een White Sensation party. Dit wordt een groots feest. Nadere informatie hierover volgt later.

Omdat de OLTC Onderlinge een toernooi voor en van leden van OLTC is, willen we iedereen onder de noemer ‘Leden voor Leden’ de kans geven om zichzelf aan de andere leden te presenteren. Kun je goed zingen, dansen of een muziekinstrument bespelen, aarzel dan niet om een e-mailbericht te sturen naar onderlinge@oltc.nl. Wellicht dat er zelfs een OLTC-band gevormd kan worden voor deze gelegenheid. Wij zorgen voor een podium en benodigdheden, zodat jullie kunnen laten zien wat je naast tennis nog meer in huis hebt.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens het toernooi.

Groet van de OLTC Onderlingecommissie

Anneke, Annemarie, Bart, Ilja, Marianne, Oscar, Paul, Pim, René, Renee, Winnifred en Yvonne

« Terug

» Nieuws archief