Nieuws

Mooi tennis tijdens Onderlinge

Dinsdagavond 21-6 hebben we een paar mooie tenniswedstrijden gezien. Allereerst namen onze voorzitter (Dick de Groot) samen met Philippien Noordam het op tegen het MoZo- team (moeder: Monique van Welzen en zoon Dominic van Welzen). 

Zoonlief hoopt dit jaar in een hogere categorie te eindigen, alleen is dit voor mams net iets te hoog gegrepen… Mogelijk was dit dus de laatste keer dat zij samen acte de présence gaven. Ook al staat het ze vrij om samen nog eens ‘vrij’ te spelen. De voorzitter had een déja vu aangezien hij in het verleden al tegen de vader van Dominic heeft gespeeld en door dezelfde soort toverballen het onderspit moest delven. Bijzonder hoe dat talent aan de volgende generatie doorgegeven wordt.

De kraker van de dinsdagavond was de wedstrijd tussen Michiel Greidanus & Jop van der Wiel tegen Jelle Schouten &  Miquel van Welzen. Michiel en Jop begonnen strak aan de wedstrijd en wonnen met gemak de eerste set met 6-1. De tweede set ging terecht naar Jelle en Miquel na een enerverende tiebreak. Vooral Miquel wist op belangrijke momenten te domineren. Maar met een 2-0 voorsprong in de derde set voor Jelle en Miquel  kwam de winst iets te dichtbij en gingen de handjes trillen volgens de winnaars. De wedstrijd eindigde in een 6-3 overwinning voor Michiel en Jop. Ze waren uitzinnig van vreugde, zie foto hieronder.

Op naar morgen! De weersvoorspellingen zijn goed en op het Onerlinge-menu staat een heerlijke roti met twee vullingen.

Met sportieve groet,

De onderlinge Cie

« Terug

» Nieuws archief