Nieuws

Gebruik (of misbruik) Afhangsysteem

Beste leden,

Gebleken is dat veelvulding niet op de juiste wijze wordt afgeschreven in ons afhangsysteem. In het, tijdens de algemene ledenvergadering vastgestelde, Huishoudelijk Reglement zijn de regels duidelijk omschreven. Onderstaand is het artikel hierover opgenomen. Tevens is in hetzelfde reglement opgenomen dat het bestuur sancties kan treffen.

 

Artikel 6. Afhangen van banen

De banen worden afgehangen in het clubhuis via het electronische Jiba-afhangsysteem. De banen 10 en 11 kunnen tevens via de website worden gereserveerd.
Er dient afgehangen te worden met een zelfde aantal pasjes als met het aantal van de spelers; het is met andere woorden niet toegestaan om met 3 of 4 pasjes af te hangen en vervolgens met 2 spelers te spelen.
De tijd die afgehangen kan worden bedraagt: met 3 of 4 personen: een uur; met 2 personen: een half uur, met uitzondering van de singlebanen 9 en 10; op deze banen mag een uur gesingled worden. Een extra pasje kan hiervoor aan de bar worden gevraagd (en vervolgens direct worden teruggegeven).
Bij het afhangen dienen spelers zoveel mogelijk een baan die op dat moment niet bespeeld wordt, af te hangen. Het is dus niet de bedoeling om een baan te gaan bespelen die al bespeeld wordt terwijl er nog banen vrij liggen.
Op de banen 1, 2 en 3 hebben seniorleden vanaf 20.00 uur voorrang boven juniorleden.
Elk lid, de groundsman en ieder ander door het bestuur aangewezen persoon mogen een persoon die niet of niet overeenkomstig de regels heeft afgehangen (vriendelijk) verzoeken dit alsnog te doen of de baan te verlaten.

Artikel 12. Slotbepalingen

Een exemplaar van dit reglement ligt ter inzage voor alle leden in het clubhuis, zowel bij het afhang- als prikbord.
Leden die handelen in strijd met bovenstaand reglement kunnen krachtens de statuten door het bestuur voor bepaalde tijd worden geschorst.

Het is niet de bedoeling van het bestuur om gebruik te gaan maken van het laatste artikel en daarom vragen wij alle leden om zich aan de regels te houden. 

Het Bestuur

 

 

« Terug

» Nieuws archief