Nieuws

Fabrique Culinaire Oltc Open 2014

Ons Open Toernooi is in volle gang. Met een glanzende start in het afgelopen weekend! Wat een prachtig weer om direct de week goed te beginnen. Niet alleen tennissers komen op het toernooi af, ook belangstellenden en supporters pakken nog even de tennissfeer op in de laatste toernooiweek van het circuit. Maar het is nog allerminst afgelopen. Vandaag start ook de poule 2 fase weer op met mooie partijen en voor de smullers: de biefstuk van Fabrique Culinaire staat vandaag voor € 10 op het menu.

Morgen is het Ladies Day met sushi & bubbels en donderdagavond gaan we aan onze gokverslaving werken met een Heerenbal met heus Casino en natuurlijk bier & ballen! De caloriëen gaan er vrijdag weer af als BB & the Soulmates een swingende avond verzorgen. Komt allen, ook niet toernooispelers.

En hoe zit het met de Lob? Deze week hangt boven baan 1 een net met mandje en als u vanaf het terras een lob in het mandje slaat, maakt u kans op de prijs van € 50, maar bovenal steunt u het goede doel: Stichting Strohalm Foundation, Zij zetten zich vol overgave in voor kansarme kinderen in India. Waag dus een paar shots voor € 1 per stuk.

« Terug

» Nieuws archief