Nieuws

Nieuw! Winter op OLTC

Het OLTC 30+ toernooi en de najaarscompetitie worden door de meeste leden gezien als de afsluiting van het tennisseizoen. Maar met onze  zeven nieuwe banen is dat verleden tijd! Vanaf nu kunnen we in de herfst en - zolang het niet al te hard  vriest- in de winter gewoon doorspelen. Ons tennispark zal deze winter dan ook zo veel mogelijk geopend zijn.

Het clubhuis blijft in ieder geval open tot 1 december. Daarna zal de openstelling afhankelijk zijn van het weer en de opkomst. In ieder geval blijven de hal en toiletten toegankelijk en blijft het digitale afhangbord bereikbaar. Daartoe zullen het hek van het park en de toegang tot het clubhuis worden voorzien van een digitaal slot dat te openen is met je OLTC ledenpas. We zijn nog aan het kijken hoe we in de avonduren de verlichting van de banen daar ook mee kunnen regelen. Op korte termijn komt hierover meer duidelijkheid en zullen we dat via de site bekend maken.

Zeker is dat het voor alle leden mogelijk is om vrij te spelen (wel met eigen ballen) en lessen te volgen (lessen zijn alleen voor leden die in 2013 al lid waren). En we starten met een heuse onderlinge wintercompetitie. Zie ook het artikel hieronder! Verder staan er een aantal activiteiten op de rol met passende herfstige of winterse thema’s, zodat wij hopen dat leden zich ook in de winter thuis voelen op de club. Hierover lopen contacten met de verschillende clubcommissies. We denken aan een familietoernooi in Halloween-stijl, een (v)echtpartnertoernooi met wijnproeverij, een jaarwisselingstoernooi met oliebollen en glühwein en een krokustoernooi. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van het weer. Meer informatie volgt spoedig op de site.

De wintercommissie: Kees Huijsman, Kees Rumphorst, Marlies van Schooten, Hester Baljet en Bart Mellink

« Terug

» Nieuws archief