Nieuws

Geldigheid OLTC lidmaatschap in het winterseizoen

Samen met de introductie van de mogelijkheid onze nieuwe banen de winter door te kunnen gebruiken moeten we meer duidelijkheid scheppen in de geldigheid van het OLTC lidmaatschap voor leden die in 2014 opzeggen en leden die in het seizoen 2015 lid worden. In de oude situatie was het eenvoudig: de banen gingen meestal dicht in december en wij ontvingen de nieuwe seizoenspassen van de KNLTB begin maart vlak voor de opening van de banen in het voorjaar.

De nieuwe situatie is anders omdat we kunnen doorspelen. De statuten zijn hier gelukkig duidelijk over: het verenigingsjaar valt samen met het kalenderjaar. Leden die willen opzeggen moeten dat 6 weken van te voren doen (dus voor 19 november) en oud leden hebben na 1 januari geen recht meer om te spelen (hun pas werkt dan ook niet meer voor afhangen of openen van het hek). Voor leden die lid blijven geldt, dat je je oude pas kunt blijven gebruiken totdat de KNLTB in maart de nieuwe passen aan ons aanlevert. Voor nieuwe leden zal de KNLTB tijdelijk nog 2014 passen leveren totdat in maart de nieuwe 2015 passen klaar zijn. Hiermee kunnen nieuwe leden dus in de winter het hek openen en gebruik maken van het Afhangbord.

Let op: als u uw lidmaatschap wilt opzeggen moet u dit (zoals statutair vastgelegd) beslist doen voor 19 november, anders moeten wij u minimaal het bedrag dat wij als vereniging aan de KNLTB moeten afdragen in rekening brengen over 2015. Als u inderdaad besluit uw lidmaatschap op te zeggen, zou u aspirant leden een enorm plezier doen om dit zo snel mogelijk te doen. Het ziet er namelijk naar uit dat wij dit jaar een wachtlijst voor senioren moeten hanteren.

Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief