Nieuws

De Krogtvilla

Zoals jullie weten staat de Krogtvilla al een tijdje leeg, sinds het vertrek van ASC Cricket gebeurt hier niets mee. Zonde van zo’n leuke plek, vinden wij. De afgelopen weken is er met weinig middelen, maar met ontzettend veel inzet en enthousiasme gewerkt aan het opknappen van dit bijna monumentale huisje. Birgit Patutschnick heeft haar ziel en zaligheid hierin gelegd.

De bedoeling is dat per 1 maart de Krogtvilla in gebruik wordt genomen als multi-functionele locatie, maar allereerst als een fijne plek voor de OLTC- jeugd. Jeugdleden in de leeftijd vanaf 10 jaar kunnen hier na school rustig aan hun huiswerk werken. Er is iets gezonds te eten en te drinken en voor de ontspanning kan er buiten een balletje geslagen worden. Tijdens schooltijden kan de ruimte ook gebruikt worden als rustige werkplek voor de zelfstandigen onder ons. Birgit zal hier de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden.

Daarnaast kan de Krogtvilla gehuurd worden voor feestjes en /of bijeenkomsten in de weekenden en avonduren. De catering kan uiteraard verzorgd worden door Fabrique Culinaire.

Meer informatie met tarieven volgt zeer binnenkort.

Names het bestuur en Birgit Patutschnick

« Terug

» Nieuws archief