Nieuws

Opening seizoen

Afgelopen zondag 22 maart heeft OLTC het nieuwe tennisseizoen geopend op haar tennispark De Krogt. De dag begon met een ochtendprogramma voor alle jeugd die deelneemt aan de voorjaarscompetitie en tenniskids. Vanaf 08.30 uur stond er een heerlijk ontbijt klaar voor alle 120 kinderen die stonden te popelen om deel te nemen aan de tennis clinic. Deze clinic werd gegeven door alle spelers en speelsters uit Heren 1 en Gemengd 1. 

De kick-off blijft een enorm succes. Ieder jaar komen er meer jeugdleden op af, waaruit blijkt dat het jeugdtennis bij OLTC nog steeds razend populair is. Gedurende de clinic was er voor de teams de mogelijkheid om een teamfoto te laten maken, en in het mooi opgeknapte clubhuis kon de nieuwe clubkleding, aangeboden door Favoriet Sport, worden gepast. Na een frisse start in de ochtend eindigde de clinic rond 10.00 uur met een gezamenlijke foto voor het clubhuis.

In de middag brak een heerlijk zonnetje door en kon de rest van de activiteiten in gang worden gezet. Om 16.00 uur werd de door Birgit Patutschnick compleet gerenoveerde Villa de Krogt officieel geopend door voorzitter Dick de Groot. Villa de Krogt is omgetoverd tot een huiswerkruimte, waar kinderen na school terecht kunnen om huiswerk te maken in combinatie met tennis, waardoor de jeugd wordt gestimuleerd tot sporten.

Ook tijdens de traditionele seizoensopeningsborrel sprak de voorzitter alle aanwezigen toe en wenste ieder een goed en sportief tennisseizoen. Na de borrel werd vanaf 18.30 uur een heerlijk buffet voorgeschoteld door de sterrenchefs Thijs Schiphorst en Ruben Hijmans van Fabrique Culinaire. Dit buffet diende tevens als opening van het nieuwe competitieseizoen voor de senioren. De avond werd in stijl afgesloten met dj en live saxofonist.

Al met al weer een zeer geslaagde kick-off van het nieuwe tennisseizoen en een opgeknapt tennispark waar de club trots op mag zijn!

 

Voor een leuke sfeerimpressie klik hier

« Terug

» Nieuws archief