Nieuws

Jeugdcommissie zoekt vrijwilligers

De jeugdkalender staat weer vol met leuke activiteiten. Om al die activiteiten mogelijk te maken voor uw kinderen doen wij graag een beroep op u als ouders/verzorgers. De Jeugdcommissie is dringend op zoek naar vrijwilligers voor:

  • Coördinator kleine events (organiseren van diverse eendaagse events zoals minimeppen en rackettrekken);
  • Ook zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij de woensdagmiddagcompetitie. Start begin april. Volgend seizoen hebben we een vacature voor "coördinator Tenniskids Groen", dus loop dit seizoen mee om te zien wat het inhoudt;
  • Nieuw: Middelbare Scholieren Dubbeltoernooi op zondag 14 juni. We zoeken enthousiaste middelbare-school-ambassadeurs die dit helpen organiseren;
  • Tot slot is de laatste week van de zomervakantie van 16 t/m 22 augustus het Jeugd Onderlinge Toernooi op OTLC voor al onze jeugdleden. Ook hiervoor zoeken we vrijwilligers die een ondersteunende rol willen spelen.

Een vereniging als de onze kan voor haar jeugdleden alleen al deze activiteiten organiseren als de ouders/verzorgers van die jeugdleden actief participeren. U hoeft zelf geen actieve tennisser te zijn of lid te zijn van de vereniging om actief deel te nemen en optimaal te kunnen genieten van het plezier dat ook uw kinderen hebben op ons bijzondere park.

U kunt zich melden door een mail te sturen naar jeugdcommissie@oltc.nl. We beantwoorden uw vragen graag!

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie

« Terug

» Nieuws archief