Nieuws

De hoogste seniorenteams

Vandaag stellen we nog de 5 hoogste seniorenteams even aan u voor. 

Heren 1, 2, 3 en Gemengd 1 en 2

 

Heren 1

Dit is het hoogst spelende team van OLTC en spelen Hoofdklasse.
H1 heeft dit jaar een zware poule getroffen en handhaving in de hoofdklasse  is dit jaar dan ook de doelstelling voor H1.


Michiel  Greidanus blijft de glamourboy van het team. Ziet er onberispelijk uit en slaat de ene wereldbal na de andere. Wel graag ook de saaie ballen goed blijven slaan Michiel, die zijn nog belangrijker…

Julian Vandenbussche is nog steeds Mister Relaxed, niks lijkt hem te deren op de baan. Dit jaar zal hij weer zijn zware spin Forehand en tempo Backhand  op baan 1 tentoonspreiden.

Roeland van Dijk was vorig jaar een zeer welkome versterking. Met zijn vechtersmentaliteit en zijn stem die nog harder is dan van Thijs zorgt hij voor de nodige reuring op het park!

Jasper de Regt is nog steeds de drijvende kracht in dit team!  Fanatiek als altijd zal hij weer in de strijd voorop gaan en zijn shirt zal weer rood kleuren van al het buffelen op de baan.

 

Heren 2

Heren 2 speelt dit jaar in een zeer sterke poule.
Handhaving zou dan ook een prima prestatie zijn!

Marco Visser speelt nog steeds een belangrijke rol in dit gezellige prestatie team. Met zijn gevarieerde spel en machtige service lijkt de tijd stil gestaan te hebben bij deze echte clubman.

Michiel de Weger is de duidelijke kopman van H2. Michiel die vorig jaar nog in H1 zat wil graag zijn bijdrage leveren om H2 omhoog te helpen. Let vooral op zijn zware spin forehand zijn fantastische loopwerk.
Bas Leeflang is nu ook al heel wat jaartjes een vaste waarde bij de club. Schitterende service en forehand brengen hem menig overwinning. Erg leuke speler om naar te kijken.
Fons Hartman al vanaf zijn 8ste een echte club jongen, wie kent hem niet!? Nou misschien HERkent u hem niet…. want Fons is nu al ruim 12 kilo kwijt en zweeft over de banen these days!

H2 een super team, maak er wat moois van.

 

Heren 3

Ook Heren 3 zit in een zware poule in de  3e klasse, handhaving lijkt dan ook een prima prestatie.

Edwin de Vries is de meest ervaren speler van dit team. Edwin heeft schaken zonder topspin op de baan tot een ware kunst verheven. Altijd bezig hoe hij fysiek alles uit zijn lichaam kan halen is Eddie een zeer taaie tegenstander!
Mark Voskuil is nog steeds een van de rapste spelers van de club! De 30 gepasseerd maar deze levende muur heeft nog niks aan snelheid ingeboet. Mark is geen hardhitter maar net als Edwin zeer slim op de baan.
Didier Delsink is de tovenaar van dit team. De meest aparte rally's worden gespeeld door Didier. Didier is zo n speler die de tegenstander totaal niet in zijn spel laat komen. Hoop dat je dat deze competitie weer vaak voor elkaar krijgt.
Joris van Seggelen de man met de losse arm. De topspin en rake knallen van Joris zijn het bekijken waard. Als Joris zijn kop erbij kan houden is het een verschrikkelijk goeie speler en zal menig punt voor zijn team binnenhalen.
Stijn de Mooij is de benjamin van het team. Stijn heeft ondanks zijn jeugd al een dijk van een service en een positieve inborst. Samen met zijn Forehand en gevoel kan hij zowel goed dubbelen als goed single spelen. Kortom nu al een allround speler op zijn leeftijd, dat belooft wat in de toekomst voor de club.

Genieten maar!

Gemengd 1

Net als vorig jaar speelt gemengd 1 weer op 3e klasse niveau.
Doelstelling is handhaving in deze klasse  met een schuine blik omhoog.

Julia te Velde is net als Roos nieuw in het team. Kan zowel in de single als in de dubbel goed uit de voeten. Met haar gevarieerde spel gebeurt er altijd wel iets op de baan. Ook bij Julia is de drive zeer groot om er alles uit te halen.

Leonie Guijt is de nieuwste aanwinst. Deze zeer sterke 2 dame met haar schitterende slagen zal menig puntje binnenhalen. Leun als toeschouwer achterover in je stoel en enjoy the ride…

Roos van Zaltbommel zal dit jaar haar opwachting in het team maken. Zeer sterk in de single met haar diepe zware slagen. Lijkt een lieve dame maar vergis je niet want ze wil heeeeel graag winnen. Mooie aanwinst voor dit team.

Jelle Schouten is de kopman van dit team. Zowel in de single als dubbel een zeer sterke 3 geworden. Speelt zeer gevarieerd en zijn wedstrijden zijn altijd zeer entertainend om naar te kijken.
Frank de Groot is al jaren het boegbeeld van het team….je kan de grijze haren in zijn baard al bijna niet meer tellen. Zal vooral in de dubbel en in het coachen zijn mannetje staan in dit team.
Bas van Biezen is de jongste heer. Zal vooral in de single en herendubbel zijn kunde laten zien. Als hij staat te spelen denk je waarschijnlijk dat tennis niet al te moeilijk moet zijn. Effortless lijkt het spelletje bij hem.

Gemengd 2

Gemengd 2 speelt dit jaar 4de klasse.
De verwachting is hoog meedraaien met een oogje op een kampioenschap…

Marieke Brink, vorig jaar in het kampioensteam en wil dat dit jaar weer graag worden! Heeft aan beide kanten zeer gevaarlijke dubbelhandige slagen. Wil ook graag een volley spelen en een dropshot neerleggen! Kortom een ware plaag voor de tegenstander.
Beau de Smit, ook Beau zat vorig jaar in het kampioensteam en wil deze prestatie herhalen. Beau heeft een linkshandige super service, harde Forehand en backhand en kan zowel zeer goed single als dubbelen! Dat moet wel goed komen.
Lisa vd Geest, Lisa zal de laatste paar wedstrijden van Mix2 inhaken. De eerste weken speelt deze veelzijdige duizendpoot nog mee met Dames1 van LOHC.
Daniel Kolkman, Daniel is de meest vervelende speler die je maar kan tegenkomen. Elke moeilijke bal heeft hij terug en alles valt op de lijn…heerlijke speler om in je eigen team te hebben want de tegenstanders worden helemaal gek van hem!
Matthijs Rumphorst, deze clubjongen wordt maar beter en beter…zeer harde en zware forehand en backhand maken van hem een geduchte tegenstander in elke klasse. Zal het team aan menig punt helpen en hopelijk aan een kampioenschap….
Jop van der Wiel, deze tafeltennisgrootheid slaat ook op de tennisbaan geen gek figuur! Of juist misschien wel…hij slaat namelijk de ene na de andere toverbal op de tegenstander af. Is de laatste paar jaar naast een zeer goeie dubbellaar ook een geduchte singlelaar geworden.
 

« Terug

» Nieuws archief