Nieuws

Taptoe door Oegstgeest op 26 april 2015

Op zondag 26 april a.s. zal de 3e taptoe met sportverenigingen, georganiseerd door de Oranjevereniging Oegstgeest, gaan plaatsvinden. Het zou leuk zijn als al onze jeugd mee wil lopen.

Aanmelden kan via jeugdcommissie@oltc.nl of het inschrijfformulier in het clubhuis. Graag voor woensdag 22 april, dan kunnen we rekening houden met het aantal deelnemers (broertjes, zusjes en vrienden zijn ook van harte welkom!).

 

Het doel van de taptoe is het presenteren van de vereniging of club aan de bevolking van Oegstgeest. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. het dragen van de sporttenues of trainingspakken van de club en het dragen van vlaggen of spandoeken. Tevens zou het erg leuk zijn fakkels en/of lampionnen mee te dragen, zodat een feestelijk lint van kleuren en lichtjes ons dorp doet versieren.

De start is om 19.30 uur (19.15 uur aanwezig zijn) bij Sportcomplex Voscuyl aan de Van Houdringelaan 36 en gaan via de Apollolaan, Van Wijckerslootplein, Rhijngeesterstraatweg, Oranjelaan, Van Griethuijsenplein, Waldeck Pyrmontlaan, Terweeweg, Maarten Harpertszoon Tromplaan, Karel Doormanlaan, Hazenboslaan, Jacob van Ruysdaellaan, Rozenlaan, Clematislaan, Korenbloemlaan, Floralaan en we eindigen op de Irislaan, waar om 22.00 uur een prachtige laser- OF vuurwerkshow zal gaan plaatsvinden.

Het zou mooi zijn om met z’n allen bij OLTC te verzamelen en vervolgens naar de Voscuyl te fietsen. De exacte planning is vanaf 23 april op www.oltc.nl te lezen.

Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

De jeugdcommissie

 

 

« Terug

» Nieuws archief