Nieuws

Winst voor Heren 1 en Mix 1

Het was een geslaagde zondag voor de meeste teams van OLTC.

Het was afgelopen zondag wederom een heerlijke dag op het terras van OLTC, waar Thijs Schiphorst enthousiast de scepter zwaait. Heren 2 en Mix 2 waren de hoogste teams die thuis speelden deze zondag.

Heren 2 had een zeer zware dag en moest met 6-0 het onderspit delven. Alec Deckers, zoon van Richard Krajicek en Daphne Deckers, was één van de tegenstanders van Heren 2. Bas Leeflang had weinig verweer tegen deze toekomstige topper. Michiel de Weger speelde een zeer sterke pot, maar kwam een tegenstander in bloedvorm tegen. Nergens was eigenlijk enige kans op overwinning deze dag. Maar na regen komt zonneschijn, er wordt vooruit gekeken naar de volgende uitdaging !

 

Mix 2 speelde tegen Forescate een streekderby. Marieke Brink kreeg een flink pak op haar broek in haar single, maar wist zich knap te herstellen in de dubbel en mix. Matthijs Rumphorst won in een titanen strijd van Wouter Damen en sloot ook nog zijn dubbel en mix in stijl af. Ook Beau de Smit als Jop van der Wiel wisten al hun wedstrijden te winnen. Met 7-1 winst lijkt het team een grote kanshebber voor het kampioenschap !

Heren 1 speelde deze keer uit en wist een broodnodige overwinning in de wacht te slepen. Alleen Julian Vandenbusse kon zijn single niet omzetten in winst. De andere drie heren konden dit wel, waardoor de mannen met 3-1 uit de singles kwamen. De dubbel van Jasper de Regt en Julian is al jaren van hoog niveau, ook deze keer stelden ze niet teleur. Roeland van Dijk en Michiel Greidanus wonnen de afsluitende dubbel. Met een winst van 5-1 lijkt de weg naar boven te zijn ingeslagen.

Mix 1 speelde haar duel ook uit. Bij de singles wist Jelle Schouten zijn wedstrijd niet winnend af te sluiten. Leonie, Julia en Bas kwamen als overwinnaar uit de strijd, waarmee het team een 3-1 voorsprong had. De dames dubbel van Leonie en Roos werd knap gewonnen, net als de heren dubbel van Bas en Frank. De mix dubbels moesten de uitslag brengen. Julia en Jelle hadden zeer sterke tegenstanders en werden een beetje gek gespeeld. De mix van Frank en Leonie werd onnodig spannend gemaakt, maar toch netjes gewonnen. Mix 1 lijkt met 6-2 winst ook mee te gaan doen voor de prijzen.


Komende zondag spelen zowel Heren 1 als Mix 1 thuis, dus kom gezellig langs op het mooie OLTC park.

« Terug

» Nieuws archief