Nieuws

Update Villa de Krogt

Villa de Krogt is alweer een paar weken open. Velen hebben dit fraaie pandje al eens van buiten bekeken en sommigen trokken zelfs de stoute schoenen aan en stapten nieuwsgierig naar binnen. Maar voor diegenen die nog niet zover zijn gekomen; wat gebeurt er nu precies in dat karakteristieke voormalige clubhuisje daar helemaal achter op ons tennispark? Op deze vraag geven we natuurlijk graag antwoord. 

Villa de Krogt richt zich op drie peilers:

1.    Huiswerkfaciliteiten

Voor de jeugdleden vanaf 10 jaar is het een plek waar ze buiten schooltijden naartoe kunnen komen. Villa de Krogt biedt alle faciliteiten die bijdragen aan een gezonde balans tussen school en sport. Tegen een geringe vergoeding kun je begeleid huiswerk maken, je ergste honger stillen en nog lekker een balletje slaan ook! Meer informatie is hier te vinden.

2.    Flexwerkplekken

Voor volwassenen (jong & oud) biedt Villa de Krogt een prettige en rustige werkplek. WiFi, een rustig achtergrondmuziekje en heerlijke koffie en thee maken dat je misschien net even prettiger werkt dan thuis. Meer informatie is hier te vinden.

3.    Feest-, vergader- of dinerlocatie

Heb je een feestje te vieren of een vergadering te beleggen? Of wil je met een groep dineren en daar door Fabrique Culinaire iets bijzonders van laten maken? Ook daarvoor is Villa de Krogt (met o.a. het zonnige terras) een prima keuze. Exclusief voor leden van OLTC. Neem contact op met birgit@villadekrogt.nl of kom even langs.

Meer informatie

In de menustructuur links op deze website vind je nu ook Villa de Krogt terug. Met veel meer informatie, maar wellicht toch niet alles. Heb je dus nog vragen en/of opmerkingen, laat ’t dan weten. Je kunt hiervoor mailen naar birgit@villadekrogt.nl, bellen naar 06-52036776 of gewoon even langslopen. Je bent van harte welkom!

Birgit Patutschnick

« Terug

» Nieuws archief