Nieuws

Inschrijving Onderlinge Toernooi 2015 geopend

Beste leden, 

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Onderlinge Toernooi 2015. Hèt toernooi van en voor alle leden van OLTC met een hoop gezelligheid op én langs de baan. De Onderlinge is dit jaar van 17-28 juni.  Dit jaar met een vernieuwd concept: De poulewedstrijden tellen dit jaar ook al mee als echte wedstrijden en de poulewinnaars gaan door naar het afvalschema.

Afgelopen jaren is gebleken dat de poulewedstrijden tijdens de eerste dagen van het toernooi als te vrijblijvend werden ervaren en (te) makkelijk werden afgezegd. Hierdoor kwam het vaak voor dat wedstrijden niet doorgingen.  Door de poulewedstrijden van de dubbelcategorieën nu in het toernooi te integreren, hopen we dat meer leden meer potjes kunnen spelen. En dat is uiteindelijk natuurlijk de bedoeling; zoveel mogelijk lekker tennissen.

Daarnaast is een nieuwe spelregel dat er maximaal 3 verhinderingen mogen worden opgegeven. Door grote aantal deelnemers, en volle banenschema, is het planningstechnisch anders onmogelijk om alles goed ingepland te krijgen.

Spelregels:

  • De Onderlinge is dit jaar van 17-28 juni.
  • Alle seniorleden en veteranen kunnen meestrijden voor het kampioenschap en ook junioren die in de seniorencompetitie spelen kunnen meedoen.
  • Je kunt je inschrijven in zowel de single als de dubbel of mix.
  • Meedoen kan in maximaal twee categorieën en je mag maximaal 3 verhinderingen opgeven.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni via www.toernooi.nl.

Ook naast de baan is er genoeg te beleven gedurende de Onderlinge. Er is live muziek en er kan weer heerlijk geborreld en gebarbecued worden.  

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie tijdens het toernooi veel op en naast de baan te zien.

De Onderlinge-commissie - Email: onderlinge@oltc.nl

Yvonne, Winnifred, Evienne, Marieke, René, Robert-Jan, Pim, Bart, Marianne, Annemarie en Ilja.

« Terug

» Nieuws archief