Nieuws

Dit weekend toptennis bij OLTC. Komt allen!

De competitie gaat de laatste twee wedstrijdweekenden in waarin de beslissingen gaan vallen. Heren 1 moet komende zondag belangrijke punten halen om te handhaven in de Hoofdklasse. Vanaf 12 uur gaan Roeland, Michiel, Julian en Jasper de baan op om te winnen van TV Kapelle. Dit team staat 1 plaats hoger in de ranglijst dus alle support is welkom. Gemengd 1 gaat voor het kampioenschap en daarmee zou voor het eerst in de historie van OLTC promotie naar de Tweede Klasse afgedwongen kunnen worden. Zondag wordt er gespeeld tegen Zoetermeer die een stuk lager staan zodat er veel punten gehaald moeten kunnen worden.

Een ander team dat dit jaar hoge ogen gooit zowel op, en naast, de baan is Heren 5. Ook zij gaan voor het kampioenschap en met het grote aantal enthousiaste toeschouwers brengen zij veel vertier op het park.

Bij de zaterdagcompetitie gaat ons hoogste herenteam trouwens ook voor het kampioenschap en wordt er mooi tennis gespeeld.

Vanzelfsprekend wordt er dit weekend ook weer goed voor de innerlijke mens gezorgd door Thijs en zijn team. De BBQ gaat aan en de salades staan klaar.

Kom daarom even gezellig langs en steun onze teams!

Het bestuur

  

« Terug

» Nieuws archief