Nieuws

Fabrique Culinaire stopt als pachter

Beste leden,

Vijf jaar geleden zijn Thijs en Ruben onder de naam Fabrique Culinaire als pachters bij OLTC gestart. Thijs en Ruben hebben met enorm veel energie een goede sfeer gebracht bij OLTC. Hun enthousiasme heeft ook geleid in een nieuw pachterschap bij TC Oud Wassenaar en een verlenging van hun contract bij OLTC. Vervolgens zijn de cateringactiviteiten uitgebreid en is TC de Metselaars toegevoegd aan de clubs waar Fabrique Culinaire werkzaam is.

Omdat zowel het bestuur als Thijs/Ruben denken dat het tijd is om het "stokje over te geven" aan een nieuwe pachter is besloten dat Fabrique Culinaire per 31 december 2015 stopt als pachter van OLTC.

Als bestuur van OLTC willen wij Thijs en Ruben en hun medewerkers danken voor de grote inzet en voor de geweldige sfeer die zij gedurende hun periode bij OLTC gebracht hebben. En wij wensen ze veel succes toe bij hun verdere activiteiten.

Thijs en Ruben: "Wij kijken met plezier terug op 5 jaar OLTC. Ongelofelijk veel uren gemaakt met een jong en leuk team. Speciaal de competitie en toernooien zijn momenten waarop je er moet staan. Vanuit TC Oud Wassenaar en De Mets gaan wij naast het tennis op zoek naar nieuwe uitdagingen in de horeca. Wij zijn nog niet weg en gaan elkaar zeker nog zien."

De komende weken zal het bestuur in overleg treden met mogelijke kandidaten om in 2016 de pacht van de keuken en bar van OLTC over te nemen.

Bestuur OLTC & Fabrique Culinaire

« Terug

» Nieuws archief