Nieuws

Drie jeugdteams sluiten de najaarcompetitie succesvol af!

Na 7 speeldagen konden afgelopen zondag 3 jeugdteams worden gehuldigd. Met mooi najaarsweer werden de kampioenen met “champagne” in het zonnetje gezet.

 

De kampioenteams zijn:

Gemengd 11 t/m 17, team 1:  Marla van Randwijk, Dominique Woof, Josephine Verver (niet op foto),  Niklas Burggraaff en Tijs Yesilkagit. Tot de laatste speeldag was het spannend voor dit team. Ze moesten alles winnen om kampioen te worden, en dat is ze gelukt. Knap!

 

Jongens 11 t/m 17, team 1: Tobias Rumphorst, Gabriel van Ruitenbeek, Bastiaan Bauman, Jelmer Natté en Diederik Natté moesten op de laatste dag 2 punten binnenhalen om kampioen te worden. Na 6 spannende wedstrijden (5-1 winst), konden ook zij als terechte kampioenen worden gehuldigd.

Gemengd 11 t/m 14, team 1: Julie Verdegaal, Marente Sijbesma, Mees de Regt en Imre van den Bos vormden tezamen een zeer sterk team. Ze hebben bijna geen punten weggeven tijdens deze competitie en zijn verdiend eerste geworden in hun poule.

 

De najaarscompetitie is vrijwel afgerond, op een aantal inhaalwedstrijden na. Ook bij de senioren zijn er een aantal teams kampioen geworden. Op vrijdag 6 november tijdens het eindfeest, zullen deze worden gehuldigd.

Met sportieve groet,

CWT

« Terug

» Nieuws archief