Nieuws

Inschrijving Worldtour en voorjaarscompetitie jeugd 2016 is geopend (sluitingsdatum 22 november)

Beste jeugdleden en ouders,

De inschrijving voor de verschillende jeugdcompetities in het voorjaar van 2016 is geopend! Dit jaar kun je je met onderstaand inschrijfformulier inschrijven voor ALLE vormen van jeugdcompetitie, dus zowel voor de juniorencompetitie (gele bal) alsook voor de Tenniskids competitie (Worldtour, Rode en Oranje bal) en voor de woensdagmiddag competitie (Groene bal). Wees je er van bewust dat je je inschrijft voor een team. Dat betekent dat je team op je moet kunnen rekenen, check de speeldata dus van te voren! Lees daarom de uitgebreide uitleg door voor je je inschrijft. Dat kan hier

 

Ouders zijn echt nodig bij de organisatie van deze competities. Tijdens de speeldagen om de wedstrijden (met name van de jongere rode/oranje kids) te begeleiden, om te rijden naar uit-westrijden en natuurlijk ook als enthousiaste positieve supporter! We rekenen daarom om jullie hulp!

Verzoek tot deelname aan de competitie kan uitsluitend via het aanmeldformulier. In het opmerkingenveld kun je je voorkeur voor een team opgeven, dit biedt echter geen garanties. Mondeling aanmelden via CWT leden, Jeugdcommissie, bestuur of trainers is niet mogelijk. Geen tijdige inschrijving betekent geen deelname.

Aanmelding is geen garantie voor plaatsing. Bij teveel aanmeldingen zal er een wachtlijst gehanteerd worden, teams kunnen worden uitgebreid dan wel een alternatieve speeldag aan teams worden aangeboden. Tevens mag een competitiespeler slechts aan één competitiesoort deelnemen.

Het inschrijfformulier vind je hier.

De inschrijving sluit op 22 november 2015.

groeten namens de Jeugdcommissie en de Commissie Wedstrijd Tennis

« Terug

» Nieuws archief