Nieuws

Inschrijving winterdubbelcompetitie OLTC 2017

Ook deze winter organiseren we weer de OLTC winter dubbelcompetitie. De OLTC winter dubbelcompetitie is een recreatieve onderlinge competitie, alleen voor leden van OLTC. Net als vorig jaar duurt die in principe van begin oktober tot eind december, en eventueel langer als de weersomstandigheden dat toelaten. Vorig jaar hebben ruim tachtig teams meegedaan. 

De opzet van de competitie zal het zelfde zijn als vorig jaar. Bij voldoende deelname zijn er drie competities: dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. Je kan met maximaal twee onderdelen meedoen. 

De inschrijving is gesloten. Deelenemers ontvangen binnenkort bericht.

De koppels worden ingedeeld naar sterkte in poules van ongeveer 6 teams, op basis van de bij elkaar opgetelde ratings van de partners op het moment van de indeling. Je kunt dus in de periode oktober/december 5 wedstrijden spelen.

De poules worden rond 1 oktober op de site bekend gemaakt. Deelnemers ontvangen tegelijkertijd een mail met de namen en telefoonnummers van de teams in hun poule. De regels kun je hieronder lezen.

We hopen weer op een grote deelname!

De wintercommissie.

De spelregels:

  • Inschrijven is meedoen. Elk team wordt geacht zijn best te doen om eind december  tegen elke tegenstander in de poule gespeeld te hebben.
  • De teams spreken zelf onderling de wedstrijden af. Bij blessureleed of een verhindering kun je eventueel een vervanger inzetten van ongeveer hetzelfde niveau.
  • Je hangt gewoon af via het afhangbord. De speeltijd per wedstrijd is 1 uur (let op: dat is dus inclusief inspelen, zeker als het druk is op de banen!!). Als het niet druk is kun je afspreken om langer te spelen.
  • De games worden doorgeteld zodat er bijvoorbeeld een uitslag kan zijn van 10-7.
  • Na de wedstrijd geef je de uitslag door via winter@oltc.nl.
  • Voor een gewonnen wedstrijd krijg je 3 punten, een gelijkspel levert 2 punten op en een verloren wedstrijd 1 punt.
  • De stand in de poules wordt iedere week op de site bijgewerkt.
  • De competitie eindigt op 31 december (en langer als de weersomstandigheden dat toelaten). 

« Terug

» Nieuws archief