Nieuws

Inschrijving voorjaarscompetitie 2020 geopend

Beste competitiespelers,

Na een toch wat nat najaar kijkt iederen uit naar het voorjaar, om weer lekker buiten te kunnen tennissen op de prachtig geprepareerde gravelbanen van OLTC en te genieten van een drankje na afloop op het zonovergoten terras onder de platanen. Ja hoor, er kan worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2020! 

Verzoek tot deelname aan de competitie kan uitsluitend via het inschrijfformulier Bij een teamopgave graag alleen door de captain met naam en bondsnummers van de teamgenoten (zonder leestekens aub). Jeugdleden kunnen zich alleen individueel opgeven en niet in teamverband. Mondeling aanmelden via CWT leden, bestuur of trainers is niet mogelijk. Geen tijdige inschrijving betekent geen deelname.

Aanmelding, zowel individueel als team, is geen garantie voor plaatsing, al gaan we ons uiterste best doen iedereen te laten spelen. Bij teveel aanmeldingen kan er een wachtlijst worden gehanteerd, wordt er eventueel geloot, worden teams uitgebreid of een alternatieve speeldag aangeboden. Een competitiespeler kan slechts aan één competitiesoort deelnemen.

 

De inschrijving sluit op 27 november 2019 om 24.00 uur.

Met sportieve groet, Commissie Wedstrijd Tennis

« Terug

» Nieuws archief