Nieuws

Interne wintercompetitie OLTC

De winter heeft ons dit seizoen verrast door al in november haar intrede te doen. Dat waren we niet meer gewend! Daardoor hebben veel geplande wedstrijden in onze interne wintercompetitie geen doorgang kunnen vinden. Hoewel naar verwachting de banen niet heel binnenkort beschikbaar zullen zijn hebben we de hoop nog niet opgegeven! Daarom hebben we besloten dat de wintercompetitie formeel past eindigt op 1 april.

Dus mocht het -bijvoorbeeld vanaf begin maart-  weer mogelijk zijn buiten te tennissen, dan kun je alsnog met je tegenstanders afspreken een wedstrijdje te spelen. En natuurlijk is het ook altijd mogelijk om op eigen kosten een partijtje te spelen op een binnenbaan.

 

We hopen dat er nog een aantal wedstrijden gespeeld kunnen worden. Op de OLTC website (onder competitie > interne wintercompetitie 2016) kun je per poule zien welke wedstrijden nog gespeeld moeten worden. Op 1 april bekijken we per poule of er voldoende wedstrijden gespeeld zijn om een serieuze winnaar te kunnen bepalen en de daarbij horende prijzen uit te reiken.

Met vriendelijke groet,  

De wintercommissie. 

« Terug

» Nieuws archief