Nieuws

Kick-off senioren competitie op zondag 26 maart - aanmelding buffet

Zoals gebruikelijk starten we met de beruchte kick-off van de voorjaarscompetitie. Ook dit jaar willen wij jullie weer uitnodigen, op zondag 26 maart. In de ochtend vindt de kick-off plaats van de jeugd. De hele dag kunnen ook de speelpasjes opgehaald worden. Tussen 16:00-18:00 uur dienen de competitieboeken opgehaald te worden en de competitiebijdrage contant betaald te worden. Vanaf 17:00 uur wordt een gezellige borrel georganiseerd, gevolgd door een heerlijk Indisch buffet.

De kick-off is het ideale moment voor teambuilding, het bespreken van de opstelling tijdens de competitie, elkaars zelfvertrouwen op te krikken, misschien zelfs alvast een balletje te slaan op het gravel, te genieten van de kookkunsten van onze sterrenchefs, en natuurlijk om te kijken of de biertjes nog net zo lekker smaken als voorgaande jaren. Mis het dus niet!

Geef snel je hele team op voor het Indisch buffet verzorgd door het sterrenteam Biedie en Jan Willem via deze link. Zorg dat de inschrijving uiterlijk 20 maart bij ons binnen is. De teamcaptain is hiervoor verantwoordelijk. Leden die niet meedoen met de competitie zijn uiteraard ook welkom om zich individueel of met hun tennisgroepje aan te melden voor het buffet.

Tot 26 maart.

De CWT.

« Terug

» Nieuws archief