Nieuws

Kick-off jeugd competitie groot succes!

Elk jaar aan het begin van het seizoen wordt het competitie seizoen van de jeugd geopend met de traditionele kick-off. Ook dit jaar was het weer een groot succes! In samenwerking met WhozNext werd de kick-off in een nieuw jasje gestoken.

Om 8:30 uur stonden ruim 100 jeugdleden (rood, oranje, groen en geel) te trappelen om het competitie seizoen feestelijk te openen.

Na een gezamenlijk ontbijt, verzorgd door Biedie en Jan-Willem, stonden verschillende festiviteiten op het programma. Onder een brandende lente zon werd gestreden om de felbegeerde Davis Cup bokaal. Elk team had een land toegewezen gekregen die zij vertegenwoordigde tijdens de kick-off. Onder leiding van de hoogste senioren teams werden wedstrijden gespeeld, een clinic gevolgd, de behendigheid getest en de tenniskennis aangesproken tijdens de quiz. Aan het einde van de ochtend werd team Portugal verkozen tot grote winnaar van de dag. Zij mogen de Davis Cup bokaal een jaar in het bezit houden.

Op zondag 9 april staat voor de meeste kinderen de eerste competitiewedstrijden op het programma. Het belooft een druk, spannend en gezellig weekend te worden met een heleboel mooie tenniswedstrijden. Aan de motivatie van de jeugd kan het in ieder geval niet liggen, want na de geslaagde opening van afgelopen weekend staat iedereen weer te trappelen om wedstrijden te spelen. We kunnen ons dus weer verheugen op een gezellig en succesvol competitieseizoen.

« Terug

» Nieuws archief