Nieuws

Aftrap competitie: veel zon & sportief succes

Afgelopen weekend zijn onder een stralende zon de eerste competitiewedstrijden gespeeld. Zoals verwacht en ook aangegeven, waren het drukke dagen. Gelukkig zijn vrijwel alle wedstrijden volgens planning verlopen.

Op zondag hebben we kunnen genieten van prachtige partijen van Heren 1 en Gemengd 1, wat was het spannend! Dankzij zwaarbevochten overwinningen in de single van onder meer Roeland, Jasper en Stijn en een prachtige dubbeloverwinning van Frank en Martijn zijn beide teams prima van start gegaan.

Op zaterdag werd er voor het eerst “compact” gespeeld. Dat was hier en daar wennen, met name voor de bezoekende teams, maar dit is over het algemeen goed verlopen. Een aantal partijen werd afgesloten met een beslissende supertiebreak. We willen graag onze zaterdagteams bedanken, zonder jullie medewerking hadden we de strakke banenplanning niet ten uitvoer kunnen brengen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn over het compact spelen, niet alleen bij onze vereniging maar ook als jouw team uit speelt en bij een andere vereniging staat, dan kunnen jullie altijd direct contact zoeken met de dienstdoende VCL van OLTC (te bereiken via telefoonnummer clubhuis).

Al met al een mooie en vooral gezellige start van de voorjaarscompetitie. Laten we hopen dat het weer ons ook zo gunstig gezind blijft!

Met sportieve groet,

CWT

« Terug

» Nieuws archief