Nieuws

Competitiedag vol pieken en dalen

17 april, tweede paasdag, was weer een spannende competitiedag. Op onze club waar dames 1 speelde, maar ook in het zuiden van het land waar heren 1 naartoe afreisde voor een uitwedstrijd. Beide teams spelen dit jaar in de hoofdklasse.

Na de winst van vorige week nam heren 1 de winst dit keer helaas niet mee naar huis. 4-2 verlies viel het team ten deel. Wel won Roeland van Dijk (links op de foto) zeer knap voor de tweede keer op rij zijn single. Debutant in deze klasse Willem van Biezen won samen met Julian Vandenbussche de herendubbel.

Hard werken

Heren 2 speelde een thuiswedstrijd, maar dat voordeel werd niet geheel benut, einduitslag 3-3. Na de winst van vorige week weet ook dit team weer dat het hard moet werken om hoog te eindigen. Matthijs Rumphorst speelde net als vorige week weer een ijzersterke single. Ook Fons Hartman liet zien dat hij al jaren een zeer steady kracht in heren 2 is. Bas Leeflang en Bas Louwers hadden beiden hun dag niet en verloren hun single. Bas Louwers sloot zijn dubbel wel winnend af met Michiel de Weger. Vanaf nu weer vol voor de winst voor dit leuke team.

Goede start

Dames 1 heeft een aantal nieuwe gezichten en is vol goede moed gestart. Met een 6-0 winst was dit een mooi begin. Beau de Smit, kopdame van het team speelde een zware single die ze knap in drie sets won. Tweede single werd gespeeld door Annemiek Varkevisser die zeer overtuigend speelde. Annemiek is overgevlogen uit Katwijk om dit vriendinnenteam te versterken. De derde single in dit team was voor Tess Kolkman die onverstoorbaar haar wedstrijd won. Tess is een zeer waardevolle aanwinst die jaren bij Dekker Warmond acteerde. Lotte van Doeselaar speelde de vierde single en scoorde ook een punt voor het team. Marina Maric, terug van weggeweest, is dubbelaar in hart en nieren en sloot met Tess de dubbel winnend af.

Komend weekend een vrij weekend voor de competitiespelers. Zondag de 30ste weer een druk programma met heren 1 en mix 1 die thuis spelen. Kom gezellig kijken naar tennis op niveau.

Onno Guinau

Links Roeland van Dijk

« Terug

» Nieuws archief