Nieuws

Heerlijke tenniszondag bij OLTC

Zondag 30 april was weer een mooie competitiedag op ons tennispark. Het Mixteam1 en 2, Heren1 en Dames 1 speelden thuis en zorgden voor spannende en afwisselende partijen.

Bij Mix1 gingen de damessingles helaas verloren, maar de heren trokken dat in hun singles weer recht. Roos van Zaltbommel en Laura Slootweg hielden het in de damesdubbel tot het laatste moment spannend en wonnen met 8-6 in de tiebreak. Frank de Groot en Stijn de Mooij wonnen hun herendubbel met gemak. En Stijn en Laura haalden ook in de mix de buit binnen. 5-3 winst voor Mix1, zodat ze weer wat steviger in de middenmoot staan.
Mix2 is het belofteteam van onze club. Jeugdtalenten die voor het eerst in de seniorencompetitie meedoen. Tot nu toe gaat ze dat zeer makkelijk af. Met 8-0 winst deze zondag gaan ze fier aan de leiding. Qravel studenten lijkt hun enige concurrent te zijn voor het kampioenschap. Bas, Tobias, Jort, Gwyneth, Floor en Do spelen de kraker tegen Qravel op 14 mei.

In eigen hand 
Heren1 speelde met 3-3 gelijk. Willem van Biezen en Julian Vandenbussche wonnen beiden hun single. Jasper de Regt en Michiel Greidanus hadden goede kansen op winst, maar het lukte net niet om die binnen te halen. De dubbel van Julian en Willem ging wel naar OLTC en daarmee kwam een 3-3 op het scorebord.
Dames1, onder leiding van trainster Beau de Smit, haalde een mooie 6-0 als resultaat. Dit hippe meidenteam gaat vol voor het kampioenschap en heeft alles nog in eigen hand. Komende weken gaat het erom spannen of ze dat kunnen vasthouden.

 

Winst voor Mix1

« Terug

» Nieuws archief