Nieuws

Zondag (21 mei) toptennis op Sportpark De Krogt

Het einde van de voorjaarscompetitie is in zicht. De ontknoping nadert met nog slechts twee speelronden voor de boeg. Aankomende zondag staat toptennis op het programma bij OLTC. Zo spelen de hoogste heren, dames en jeugd teams thuis en zal er zelfs een oud top 100 speler te bewonderen zijn bij OLTC!

Heren 1 heeft tot nog toe goede resultaten geboekt, met een voorlopige 3e plek als resultaat. Willem van Biezen, aan het begin van het seizoen nog wat onwennig, laat momenteel zien dat de jaren in Amerika hem goed hebben gedaan. Ook Julian Vandenbussche is weer in bloedvorm en is nu lastig te kloppen. Daarnaast zijn publieksspeler Michiel Greidanus, vechtmachine Roeland van Dijk en good-old Jasper de Regt aankomende zondag ook weer te bewonderen. Om 14:00 uur trappen de mannen af tegen de huidige nummer 1: HealthCity Arnolduspark. Het belooft een flink gevecht te worden, want de koploper heeft onder andere oud tennisprof Dennis van Scheppingen in de gelederen.

Heren 2 presteert ook goed, maar één mindere dag kost ze misschien het kampioenschap. Met slechts twee punten achterstand op de koploper is alles nog mogelijk. Elk punt telt! Om 16.30 uur gaan Bas Louwers, Bas Leeflang, Michiel de Weger, Bas van Biezen, Jelle Schouten en Fons Hartman de strijd aan met T.C. de Kikkers. Een ruime overwinning is vereist om de druk op de koploper hoog te houden.

Naast de heren is er aankomende zondag nog meer te beleven bij OLTC. Vanaf 10.30 uur trapt het eerste gemengde jeugdteam (t/m 17 jaar) af voor hun wedstrijd tegen Victoria. Ze spelen dit jaar in de allerhoogste klasse van Nederland en hebben de punten hard nodig. Kom deze talenten vooral aanmoedigen! Ook het hoogste dames team heeft een thuiswedstrijd voor de boeg. Vanaf 13.00 uur zijn deze dames te bewonderen tegen de concurrent voor de titel: Zoetermeer.

Kortom, genoeg tennis en voor ieder wat wils. De weersvoorspellingen zien er gunstig uit, dus kom gezellig met z’n allen naar de club om alle teams aan te moedigen. Zoals altijd zullen Biedie en Jan-Willem jullie met open armen ontvangen en voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Laten we er met z’n allen een super dag van maken!


De CWT

« Terug

» Nieuws archief