Nieuws

Zonovergoten competitiezondag

Zondag was een heerlijke dag om tennis te komen kijken op de Hofbrouckerlaan bij OLTC. En dat is wat heel veel leden en andere tennisliefhebbers deden. 

Heren1 speelde tegen de koploper uit Hoofdorp. Zij brachten oud top-100-speler Dennis van Scheppingen mee. Jasper de Regt mocht tegen deze vedette aantreden en deed het zeker niet onverdienstelijk. Helaas ging de winst wel in twee sets naar Dennis. Roeland van Dijk en Julian Vandebussche verloren ook hun single, waarna de stand 3-0 was. Michiel Greidanus kwam goed op stoom. Luid aangemoedigd door het veelkoppige publiek won hij in een schitterende wedstrijd zeer knap zijn single. Helaas was dat de enige winst van die dag en ging Hoofdorp met 5-1 naar huis.
Ook Dames1 speelde een thuiswedstrijd en had een makkie. Behalve Annemiek Varkevisser had een zware dobber. Na een drie uur durende strijd trok ze toch maar mooi aan het langste eind. De rest van de wedstrijden wonnen de dames vrij makkelijk. Zelfs zo makkelijk dat dubbelspecialist Marina niet eens ingezet hoefde te worden. 6-0 winst.

Druk op de koploper 
Heren2 vecht nog steeds voor zijn laatste kansen op kampioenschap. Helaas heeft dit superteam het niet meer in eigen hand, maar probeert het de druk op de koploper te houden. Na de singles stond er 3-1 in het voordeel van OLTC op het bord. De dubbels werden helaas gedeeld waardoor het kampioenschap uit het zicht verdwenen lijkt. 4-2 winst.
Mix1 moest naar Katwijk om te spelen tegen de koploper KLTV. KLTV werd getrakteerd op een verwoestende 7-1 nederlaag. Alleen de damesdubbel ging verloren voor OLTC maar de rest werd zeer knap gewonnen. Frank, Stijn, Martijn, Bas, Julia, Roos en Laura hebben allemaal een puike prestatie geleverd dit seizoen. Helaas volgend weekend geen wedstrijd voor dit team, dit was de laatste speeldag voor Mix1. 7-1 winst.
 
Jeugdteams
De jeugdige teams van OLTC hebben allemaal laten zien dat het met de toekomst van de club wel goed zit. Jongens1 en Mix1 van de jeugd acteren allebei op zeer hoog niveau nationaal gezien. Alle andere jeugdteams op de zondag hebben ook mooie prestaties geleverd.
 
Volgende week is het alweer het laatste competitieweekend. Kom allemaal gezellig kijken.

Onno Guinau

« Terug

» Nieuws archief