Nieuws

Inschrijving geopend voor het traditionele OLTC 50(+) toernooi op 2 juli

Het traditionele OLTC 50(+) toernooi wordt gespeeld op 2 juli (vanaf 14:00 uur). Wij stellen deze super gezellige zondagmiddag open voor alle leden die in dit kalenderjaar de 50 jarige leeftijd bereiken of al hebben bereikt. Via dit formulier kunt u zich aanmelden.

Zoals gebruikelijk worden er deze zondagmiddag drie MD partijtjes gespeeld. Wij zullen proberen de leeftijden van de spelers zoveel als mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat leeftijdgenoten de strijd met elkaar kunnen aanbinden. Na 40 minuten wordt er zowel van partner als tegenstander gewisseld. Een uiterst comfortabele lazy sunday afternoon dus.

Wij hopen dat na afloop iedereen blijft eten. Ook supporters kunnen aanschuiven. Bidie en Jan-Willem serveren een heerlijke dagschotel met keuze uit vlees, vis of vegetarisch voor €12,50 per persoon.

De organisatie zorgt voor banen, ballen, partners en tegenstanders. Het enige dat u hoeft te doen is 2 juli vrijhouden vanaf 14.00 uur en u aanmelden via dit formulier. Als het regent is de uitwijkdatum 9 juli. Op het formulier kunt u aangeven of u dan ook kunt. Let op: de deelname is in verband met de capaciteit van het park beperkt tot 40 deelnemers. Vol = vol. 

Anders dan voorgaande jaren kunnen wij u zeer tot onze spijt geen drankje en hapje aanbieden. Het bestuur stelt dit jaar geen budget ter beschikking voor consumpties tijdens ons toernooi. Alle consumpties komen dus net als bij andere toernooien voor eigen rekening. Wij gaan er een ouderwets gezellige zondagmiddag van maken en kijken uit naar een grote opkomst.

Met sportieve groet,

Christiaan Offers, Albert Wasmus, Doritha Meyer

« Terug

» Nieuws archief