Nieuws

Wederom fraaie wedstrijdavond bij Onderlinge 2017

Donderdag was wederom een mooie avond op de gezelligste club van Nederland.

Er waren een paar fraaie partijen in de categorie Super. Zo was er een spannende strijd tussen Tess Kolkman en Laura Slootweg die na bijna twee uur werd beslist in het voordeel van Tess. Bas Louwers won fraai van Matthijs Rumphorst en later op de avond was er nog een mooie partij tussen Walther Jacobs en Gabriel van Ruitenbeek waarbij Walther er met de winst vandoor ging. Daarnaast werd in alle categorieën volop gestreden.

Door het aangename weer was het ook naast de baan lekker druk met kijkers bij de gespeelde wedstrijden en werd er ook volop genoten op het terras. Daar werden de wedstrijden nog even doorgenomen onder het genot van een drankje en soms ook een hapje. Jan-Willem en Biedie hebben weer een overheerlijk menu samengesteld voor het toernooi. Dus het is met dit weer zeker de moeite waard om dat eens uit te proberen.

Vanavond staan er weer een aantal mooie partijen op het programma. Om 18.30 spelen Jasper de Regt en Paul Sijbesma in de HD Super tegen Timo van der Geest en Marco Visser. Een half uur later start de DD-Super van Leonie Bakker en Lisanne Blom tegen Lotte van Doeselaar en Mayke van Doeselaar en om19.30 gaan Bas Leeflang en Jeroen Fikkert de baan voor een HE Super. De laatste wedstrijd in de HD Super is tussen Willem van Biezen en Roeland van Dijk tegen Bas Leeflang en Jelle Schouten. Kortom spektakel genoeg!

Klap op de vuurpijl is het feest met DJ dat vanaf 20.00 begint en waarbij alle leden welkom zijn. Er is dus reden genoeg om naar de club te komen. We zien jullie graag vanavond!

Met sportieve groet,

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief