Nieuws

Geslaagde Onderlinge 2017

De toernooileiding van de Onderlinge 2017 kijkt terug op een geslaagd evenement. Gisteren was de laatste dag en waren de nieuwe clubkampioenen bekend. Bij de heren schreef Roeland van Dijk de titel op zijn naam en bij de dames Dominique Yeo. Beiden hadden drie sets voor nodig voor de eindstrijd.

Sluitstuk van het toernooi was de partij in de herendubbel in de hoogste categorie waarin Roeland van Dijk nog een keer mocht aantreden. Hij speelde met zijn tegenstander in het enkelspel Willem van Biezen als partner. Ze gingen de strijd aan tegen Marco Visser en Timo van der Geest. Na een wedstrijd vol spektakel ging de winst uiteindelijk naar Marco en Timo.

Al met al is het toernooi goed verlopen en kijken we tevreden terug op de afgelopen anderhalve week. Jan-Willem en Biedie, bedankt voor de gastvrijheid en alle goede zorgen! En natuurlijk alle deelnemers bedankt voor het begrip en de medewerking als er (weer eens) wedstrijden verplaatst moesten worden. Helaas is het alweer voorbij en moeten we weer een jaar wachten op dit gezellige clubtoernooi. Wij kijken er al naar uit.

Tot volgend jaar!

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief