Nieuws

3 Masters kampioenen

Wisten jullie dat we 3 echte Masters kampioenen op het park hebben rondlopen? Dat zijn Bas Bauman, Menno van de Bor en Romano Frantzen. Zij wisten het podium te halen tijdens de Tennis Direct Masters Leiden, die plaatsvond van maandag 18 tot en met zondag 24 september.

Aan de Masters mogen alleen de beste 8 spelers meedoen van de toernooikalender. Ben je daarbij dan is dat al heel wat, maar het toernooi winnen is echt een hele prestatie! Master Bas Bauman werd kampioen in de categorie 5, trainer Menno van de Bor is Master geworden in de 3 categorie en trainer Romano Frantzen in de categorie 2. Zowel voor Menno als voor Romano was dit de zoveelste Masters waar ze aan mee mochten doen! Zeer knap als je al zoveel jaren op hoog niveau speelt en het kunt winnen! Voor Bas was dit de eerste Masters die hij haalde maar wij rekenen erop dat Bas de komende jaren nog veelvuldig op dit podium te zien zal zijn…


Wie deden naast deze drie kanjers nog meer mee aan de Masters? Julia te Velde werd na een superjaar tweede in categorie 3. Do Yeo deed voor het eerst mee en werd 3/4de in categorie 5. Stijn de Mooij heeft een superjaar in de 3, maar heeft het niet helemaal kunnen afmaken tijdens de Masters. Toch een knappe prestatie.
 
Jeugd Masters

Naast de Senioren Masters van afgelopen week is deze week op ons eigen park Jeugd Masters aan de gang. Kom gerust even een kijkje nemen; het zal je verbazen hoe hard en goed de jeugd al staat te knallen.

« Terug

» Nieuws archief