Nieuws

Natté en Guinau Jeugdmasters tennis

Tijdens de afgelopen twee weken zijn voor de derde keer op het park van OLTC de McDonald's Tennis Jeugd Masters gespeeld. Ook dit jaar was de inbreng van de Oegstgeester jeugd daarin groot.

Tijdens de (halve) finales, die vanwege het slechte weer helaas zaterdag werden gespeeld bij Dekker in Warmond, hebben een aantal OLTC-ers erg goede prestaties geleverd.

In het koningsnummer, de Jongensenkel tot en met 14 jaar, is het Diederik Natté gelukt om zich tot Jeugdmaster te kronen. In de finale versloeg hij Victor van der Net in een erg spannende supertiebreak van de derde set. "Supergaaf om het seizoen op deze manier af te sluiten, ik ben echt heel erg blij met deze mooie titel", aldus Natté.

Bij de Jongensenkel Groen won de tienjarige Sammy Guinau de titel. Hij deed dit door Jordi Vermeulen met 6-0 6-4 te verslaan. Sammy was trots en begeleidde zijn verzilverde matchpoint met een schreeuw van geluk.

Mac Visser verloor bij de Jongens tot en met 12 van de uiteindelijke winnaar Teun Visser. Bij de meisjes verloor Marente Sijbesma eveneens in de halve finale bij de Meisjes tot en met 14 van Rachelle Smook. Ook Lizzy Krijnen haalde de finale niet. Sophia Semprimoschnig was te sterk in de halve finale en pakte later op de dag ook de titel.

Al met al is het een erg succesvolle Jeugdmasters geweest voor de Oegstgeester jeugd en is hiermee het buitenseizoen klaar.

Bron: Oegstgeester Courant

« Terug

» Nieuws archief