Nieuws

Sportprijzen - OLTC is trots

Afgelopen vrijdag avond werden er in het bomvolle clubhuis van voetbalclub A.S.C de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt. Jeugdlid Ties de Regt ontving samen met Matilde Montelione (Ritmische Gymnastiek) en Thomas Jansen (Tafeltennis) een prijs voor talent van het jaar uit handen van de sportvrouw van het jaar Tamara van Vliet (Zwemmen). Ties pas elf jaar en staat 4e op de rankinglijst tot en met 12 jaar bij de jongens in Nederland.

OLTC is trots op je!

Verder viel OLTC lid Geske Dijkstra helaas buiten de prijzen. Geen schande om in deze verkiezing te verliezen van Tamara van Vliet, die afgelopen jaar een wereldrecord met de estafettedamesploeg (Zwemmen) vestigde en ook nog eens Europees Kampioen werd op de 4x 50 meter vrije slag estafette. Geske had haar nominatie te danken aan het feit dat zij afgelopen jaar Nederlands Kampioen werd in de single en dubbel 60+. Nogmaals petje af voor de prestatie van Geske!

Zowel Geske als Ties zijn komend seizoen weer te bewonderen in de voorjaarscompetitie op OLTC.

OLTC-lid Hans Schiphorst ontving ook een prijs. Niet voor zijn tenniscapaciteiten, maar voor zijn jarenlange inzet als voorzitter van de voetbalclub A.S.C. Hij werd bestuurslid van het jaar. Van harte Hans!

OLTC feliciteert ook de overige winnaars van harte.

 

« Terug

» Nieuws archief