Nieuws

Inschrijven buffet kick-off senioren competitie op 2 april na de seizoensopeningsborrel

Koning Winter is het land uit en de temperaturen lopen op. Dat betekent dat de voorjaarscompetitie er weer aan komt. Ook dit jaar trappen we af de traditionele kick-off. Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) start officieel het seizoen om 17:00 uur met de seizoensopeningsborrel. Voorafgaand aan de borrel kunnen leden ook hun ledenpas ophalen. Aansluitend zorgen Biedie en Jan Willem vanaf 18:30 uur voor een heerlijk Indisch kick-off buffet voor alle competitie spelende senioren (10 euro pp).

Een perfect moment om gezellig met je team bij elkaar te komen en te controleren of je teamgenoten zich al hebben ontdaan van hun wintervacht. Mis het dus niet! Op deze dag moeten ook de competitieboeken opgehaald worden en de competitiebijdrage contant worden betaald (minimaal 1 teamlid moet dus aanwezig zijn). Dit is mogelijk vanaf 17:00 uur.

Voor het buffet is een inschrijving noodzakelijk. De teamcaptain is hiervoor verantwoordelijk. Via deze link kan aangegeven worden hoeveel teamleden mee eten (1 inschrijving per team).

Zorg dat deze inschrijving uiterlijk 27 maart bij ons binnen is. Dan zien we elkaar Tweede Paasdag op de mooiste club van Nederland.

De CWT

Ps. Speel je geen competitie en wil je toch mee eten? Gezellig!

« Terug

» Nieuws archief