Nieuws

Kick-off jeugdcompetitie op 2 april (8:30-11:00 uur)

Het is weer bijna zover: over minder dan een maand start de competitie voor alle competitie spelende jeugd en dus is het weer tijd voor de traditionele kick-off. De teamindeling kun je hier vinden voor de gele teams en hier voor de groene teams. Er is samen met WhozNext weer een verrassend kick-off programma georganiseerd, dus zorg dat je bij bent op maandag 2 april (Tweede Paasdag) van 08:30 – 11:00 uur. Je kunt hier inschrijven.

De dag begint met een heerlijk (paas)ontbijt, geheel verzorgd door Biedie en Jan Willem. Het is Pasen, dus misschien komt Onno wel langs in zijn paashaaspak… Na dit ontbijt trappen we af met het Davis Cup toernooi. Ieder competitieteam krijgt een land toegewezen en gaat verkleed in de kleuren van dit land de strijd aan (we hebben zelfs een prijs voor het best verklede team!). Daarnaast wordt een quiz worden georganiseerd met allemaal verrassende tennis video’s. Nieuw dit jaar is de voetenwerk clinic van I’m fit. Op de playground test Beau welk team topfit is voor de start van het nieuwe seizoen!

Tijdens de kick-off kunnen ook de tennispasjes worden opgehaald en worden de teamfoto’s gemaakt (zorg dus dat je hele team aanwezig is!). Ook dienen de competitieboeken opgehaald te worden en de competitiebijdrage contant te worden afgerekend.

Mis deze gezellige opening niet en zorg dat je met je hele team aanwezig bent. De teamcaptains kunnen via deze link aangeven hoeveel teamleden aanwezig zijn (1 inschrijving per team). Voor selectiespelers is aanwezigheid verplicht, voor de rest een absolute aanrader. Zorg er voor dat de captain in ieder geval voor 27 maart dit formulier ingevuld heeft.

We zien jullie allemaal op 2 april!

De CWT & WhozNext

« Terug

» Nieuws archief