Nieuws

Zonnige maar pittige competitiedag voor onze hoogste teams

Wat een heerlijk weer was het afgelopen zondag maar wat was het hard werken voor onze beste spelers.

Heren1 mocht thuis spelen en moeten dit jaar weer hard knokken om zich te kunnen handhaven. Een goed begin is zoals bekend het halve werk….

De 4-2 overwinning werd daarom met luid gejuich ontvangen. Dit jaar is het team iets aangepast en bestaat het uit Julian, Roeland, Willem, Michiel en debutant Stijn.

Meer lezen over Heren 1? Of wil je weten hoe Heren 2, Dames 1, Mix 1&2 het er op de eerste competitiedag is vergaan? Lees dan verder. 

Helaas verloren Stijn en Roeland van Heren 1 hun single, maar beide heren hebben zich zeker niet tot schande gemaakt. Alle heren hebben het onderste uit de kan gehaald en een mooie overwinning geboekt. Klasse mannen en maak er een mooi seizoen van.

 

Heren2 moest uit spelen. Het team bestaat dit jaar uit Bas Leeflang, Fons, Bas Louwers, Jop, Matthijs en Michiel. Vol goede moed vertrok dit zeer kleurrijke vrolijke team met de missie om het kampioenschap binnen te slepen. Een kleine hobbel is de 0-6 nederlaag die volgde dus wel te noemen. Volgens Bas is er echter nog niks aan de hand en is er nog niks bepaald. Aanstaande zondag speelt Heren Deux thuis en ze zouden graag veel support krijgen van het thuispubliek. Zoveel verschillende speelstijlen en karakters in 1 team is echt zeer leuk om naar te kijken dus……

 

Dames1 is net als Heren2 een zeer vrolijk hecht team te noemen. Beau, Marina, Laura, Tess en Annemieke zijn de sterren van dit team. Ook deze kanjers zijn op zoek naar een hoge notering. De 5-1 start van de dames lijkt erop dat dat ook misschien wel terecht is.

Marina was helaas ziek en Tess zat voor studie in het buitenland maar de opgetrommelde Lotte liet zichzelf ook weer van haar beste kant zien.

Super dames en vooral zo doorgaan.

 

Mix1 mocht ook een uitwedstrijd spelen met een zeer late starttijd van 1330 voor een mix team. Het team bestaat dit jaar uit vaste waarden Frank, Martijn en Julia. Zij krijgen versterking in de vorm van Jasper, Femke en Imke. De tegenstanders waren zeer sterk te noemen, Jasper moest in de derde klasse zelfs tegen een 1.9 spelen en delfde helaas het onderspit. Ook Julia verloor in een derde set tiebreak en Femke ging in haar single ook ten onder. Alleen Martijn met zijn duracell batterijen wist zijn single zeer knap winnend af te sluiten. Doordat de lichten s avonds laat uitvielen is de wedstrijd op 1-5 achterstand gestaakt. In de laatste twee dubbel wedstrijden is er wel  mooie voorsprong opgebouwd en is het nog maar de vraag hoe het verhaal gaat aflopen….

Wordt dus nog vervolgd?

 

Mix2 is echt het belofte team van OLTC in de seniorencompetitie. Het team bestaat uit louter getalenteerde jeugdspelers, Bas, Diederik, Jelle, Marente, Bo en Do. Hillegom uit werd de eerste kennismaking voor dit team met de 4de klasse gemengd. Het team kwam als een speer uit de startblokken en alle 4 de singles werden zeer knap gewonnen. Ook tijdens de dubbels werd er zeer hard gestreden door de spelers. Helaas viel het kwartje in elke dubbel en mix net de verkeerde kant op. 4-4 einduitslag is zeker een goede start voor deze debutanten maar er had misschien nog meer in gezeten. Komende zondag speelt dit team thuis en ook zij zouden support zeer waarderen….

 

Iedereen bedankt voor de inzet en een mooie zondag, Onno en de CWT.

 

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief