Nieuws

Prima prestaties hoogste teams OLTC

Heren 1 & 2 en mix 1 waren de thuisspelende teams die afgelopen zondag allen een prima overwinning boekten. Mix 2 speelde thuis gelijk en dames 1 en heren1 35+ wonnen uit. Meer weten? Lees dan verder.

Heren 1 ons vlaggenschip won weer met 4-2. De mannen vreesden voordat de competitie begon dat het dit jaar erg zwaar zou worden in de Hoofdklasse.De eerste twee competitiedagen met 4-2 winnen is dus wel een heerlijke start. Het lijkt dus wel goed te zitten voor dit team dat uit een mooie mix van jongere en iets oudere heren bestaat. Komende zondag speelt Heren 1 op het eigen park en hopen we wederom op een mooie overwinning van onze toppers.

 

Heren 2 had deze zondag ook een prima overwinning in de achterzak. Na de kleine tegenslag van vorige week is de weg omhoog gevonden. Volgens sommigen in het team is dit doordat kopman Matthijs terug was van een buitenlands studiereisje….Maar 4-2 winst is een prima resultaat en het schalde alweer voorzichtig Kampioenen, Kampioenen over het terras.

 

Heren 4 wilde ook graag een vermelding deze keer. De start van Heren 4 is in jaren nog nooit zo goed geweest. Normaalgesproken komt dit team na een winterslaap van 9,5 maand pas de laatste 3 speeldagen van de competitie op gang. De eerste 3 a 4 speeldagen werden in principe nooit punten behaald.

Dit seizoen werd de eerste wedstrijd al 1 punt gehaald en deze zondag werd er zelfs maar met 2-4 verloren. Complete gekte bij Heren 4, misschien dat het degradatiespook dit seizoen al de 6de in plaats van de 7de zondag verdwenen is bij dit heerlijke team.

 

Mix 1 had zondag een heerlijke dag met goede wedstrijden. Zowel Jasper als Julia hadden het vrij makkelijk in hun single, Martijn moest alle zeilen bijzetten om te winnen maar zoals zo vaak lukte dit bij Tinus. De tweede damessingle werd door de tegenstander opgegeven waardoor de 4-0 uit de singles een prima resultaat was. Alleen de damesdubbel werd daarna nog verloren waardoor er na 2 zeer goede mix-dubbels een 7-1 winst op het scoreboard kwam te staan. Mix1 gaat na deze mooie overwinning nog vol voor een hoge notering in deze sterke poule.

Mix1 en D1 vieren gezamenlijk hun overwinningen!

 

Mix 2 boekte wederom een 4-4 gelijkspel. Van de 4 singles werden er deze keer 3 gewonnen. Bas en Do boekte knappe zwaar bevochte overwinningen.

Marente veegde wederom een dame van de baan en Diederik kon helaas deze keer niet zijn single in winst omzetten. De herendubbel van Bas en Jelle werd wel zeer knap gewonnen waardoor er 4 punten op het bord stonden. De mixdubbels werden helaas wederom verloren tegen gelouterde tegenstanders.

Mix dubbelen is natuurlijk ook een kunst die met de jaren en met ervaring beter gaat….of die je als auteur dezes nooit onder de knie zal krijgen.

 

Dames 1 heeft alweer de tweede overwinning in de pocket. Met 5-1 winst thuis komen is altijd heerlijk en helemaal voor deze vrolijke dames. Het team speelt Hoofdklasse en gaat stiekem op zoek naar het kampioenschap. Mocht u zich afvragen waar de zijkant van hun teamshirt is….kom dan volgende week zondag kijken, D1 speelt dan thuis.

 

Heren 1 35 plus speelt dit jaar in de Topklasse en boekte alweer een 4-2 overwinning. Gelouterde spelers als Marco, Gio, Frank, Edwin, Hans en Leon verdedigen de OLTC kleuren in deze hoogste klasse. Super start mannen.

 

Ons hoogste jeugd mix team kwam ook vrolijk thuis van hun uit wedstrijd. Een 6-0 overwinning voor deze jeugdkanjers Mac, Ties, Lois en Sanne was een mooie opsteker. Komende zondag speelt ook dit team thuis en is zeker de moeite waard om deze toptalenten aan het werk te zien.

 

Met sportieve groet, CWT.

« Terug

» Nieuws archief