Nieuws

Wel een half shirt, geen half werk

De meeste teams op tik bij OLTC
 

Heren1 mocht thuis spelen tegen het sterke ELTV. Roeland van Dijk speelde tegen oud-prof Hendrik Jan Davids en dolf het onderspit tegen deze geweldenaar. Michiel Greidanus liet weer eens zien waarom hij de Golden Boy van OLTC wordt genoemd, met knappe winst in zowel zijn single als zijn dubbel met Stijn de Mooij. Hardhitter Willem van Biezen won ook zijn single waardoor er weer drie punten konden worden bijgeschreven. Heren1 is op de juiste koers dit seizoen in de hoofdklasse. En ook de andere heren- en damesteams wonnen overtuigend. Mix 1 en 2 speelden uit en hadden het zwaar. Lees door voor het hele verslag.  

Heren2 kon zich klaarmaken voor de derby tegen Roomburg. Met 5-1 winst thuiskomen is altijd lekker. Alleen de herendubbel van Fons en Michiel was een prooi voor de Leidenaren. De mannen van Heren2 lijken zich goed te herstellen van hun valse start.

 

Heren3 is het jeugdige team van OLTC bij de mannen. De 6-0 winst van zondag was wederom een goed resultaat van de boys…Komende weken schijnen ze het een stukje zwaarder te krijgen maar ze zijn vol goede moed. De avonturen van deze helden zijn trouwens goed te volgen via hun insta account heren3oltc…


 

Heren4 gaat echt veel te hard van stapel dit seizoen. Na de afgelopen keren al punten hebben gesprokkeld werd deze zondag zowaar een 6-0 winst behaald. Moet echt niet gekker worden voor dit team vol sfeermakers. Als dit maar goed afloopt voor de boys.


 

Dames1 mocht thuis tegen de Kikkers knallen. Beau nam dit wel erg letterlijk en blies haar tegenstandster met 6-0 en 6-0 van de baan. Ook de andere dames van het team hadden niet al teveel moeite en de 6-0 winst was snel een feit. Nummero Uno staan de dames in de poule…super! Misschien heeft dit toch met hun outfit te maken en hun nieuwe slogan: 'wel een half shirt maar zeker niet het halve werk…'.

 

Dames2 speelt zichzelf in de middenmoot met een kans naar hoger. Vooral Mayke van Doeselaar ontpopt zich als de verrassing van het team. Aan de zijde van Leonie is zij altijd een prima dubbelspeelster, maar nu is zij zelfs singles aan het winnen! Ook dit team een leuke mix van jonge en iets oudere toppers.

 

Dames3 is net als Heren3 de kweekvijver van jeugdige OLTC talenten bij de senioren. Met de 5-1 winst van zondag stijgen deze jonge dames mooi een trede in het klassement. Zij hebben het erg gezellig met elkaar wat zoals bekend een recept voor succes is.

 

Mix1 had een lastige uitwedstrijd in Utrecht voor de kiezen. Vaste krachten als Femke en Imke waren helaas geblesseerd uitgevallen. Hierdoor mochten Marente en Do vanuit mix2 hun debuut maken bij mix1. Erg spannend natuurlijk maar de meiden hebben zich kranig geweerd waarbij Marente met Jasper zelfs haar mixdubbel wist te winnen. De 4-4 einduitslag had beter kunnen zijn aangezien een aantal partijen net zo goed gewonnen had kunnen worden.

 

Mix2 had een zware dag. Het team ging gehavend op pad aangezien vaste krachten Do en Marente bij mix1 nodig waren. Bas wist zeer knap zijn single en zijn dubbel met Diederik te winnen maar daar bleef het dan ook bij. De rest van het team heeft super hard gewerkt maar het mocht helaas niet baten.

6-2 verlies voor deze kanjers.

« Terug

» Nieuws archief