Nieuws

Wederom goede resultaten hoogste teams OLTC

Een beetje druilerige dag werd stralend afgesloten op de Hofbrouckerlaan. Alle teams kwamen thuis van hun wedstrijden of bleven hangen van hun thuismatch. Bij de dubbels van Heren1 was het daarom weer gezellig druk. Heren1 had sowieso een lekkere dag door een hele belangrijke 5-1 overwinning. En niet alleen H1, ook H2 en Mix1 boekten mooie overwinningen. Lees meer over deze overwinningen en over de prestaties van de andere teams.

Door de mooie 5-1 overwinning lijkt handhaving nu echt wel in de pocket voor de beste mannen van onze vereniging. Dit is elk jaar weer een zeer knappe prestatie aangezien Heren1 het op een na hoogste niveau van Nederland speelt. Super gedaan mannen en nu nog de laatste paar keer alles uit de kast trekken voor een hoge notering.

 

Heren2 kwam thuis met een degelijke 4-2 overwinning. Vooral Fons Hartman is dit jaar de drager van het team, wederom won Fons zijn single zeer overtuigend. Ook Bas Leeflang schijnt erg mooie ballen geslagen te hebben, volgens hem zelf….Alleen de singles van Michiel en Jop gingen verloren, de rest van de wedstrijden werden vakkundig gewonnen. Alle gekheid op een stokje: de mannen van Heren2 zijn weer aan een degelijke competitie bezig en is het een erg leuk team om naar te kijken.

En het bleef nog lang gezellig met H1&2...

Heren3 ging met veel vertrouwen en vrolijkheid op pad voor de Kampioensmatch tegen Hoofdorp. De mannen hadden weer een waar media-offensief via Insta op poten gezet. Het plan was om minimaal 3-3 te spelen zodat de kansen de laatste 2 zondagen nog in eigen handen zou zijn. Tobias won zowel zijn single als zijn dubbel maar de rest van het team kon zijn goede voorbeeld niet volgen. Helaas dropen de mannen van Heren3 daardoor met 4-2 verlies af en terug naar Oegstgeest…

 

Mix1 had een flinke overwinning nodig tegen TEAN om hun kampioensdroom levend te houden. Met een 8-0 eindstand werd zeker gehoor gegeven aan deze droom. TEAN kwam met een gehavend team aan in Oegstgeest en werd daardoor flink afgestraft door ons Mix team. Vooral Julia liet weer is zien dat ze op de baan een zeer felle dame is waar het vuur regelmatig uit haar ogen schiet tijdens haar wedstrijden. Het hele team brandt trouwens vd ambitie om hogerop te komen. Worden spannende laatste competitie dagen voor Mix1 aangezien er twee derby’s op het programma staan. Het team is nog steeds aan een inhaalrace bezig, wie weet gaat het ze lukken!?

 

Mix1 jeugd speelde een thuiswedstrijd en behaalde ook de best mogelijke stand. Een 6-0 overwinning is al een aantal keer netjes neergezet door de grote talenten van de vereniging. Helaas is er nog 1 ander team die ook alles wint en tevens van ons heeft gewonnen. Daardoor lijkt Kampioenschap een lastig verhaal te worden, desalniettemin gaat Mix1 als een speer.

 

Dames1 had vrij deze zondag en Dames2 kreeg helaas met 1-5 klop. Zelfs supersup Yvonne kon Dames2 niet aan een overwinning helpen tegen een wel heel sterk team. Middenmoot lijkt het hoogst haalbare voor het team dat in een sterke poule is beland.

 

Volgend weekend een competitievrij weekend daarna volgen de laatste 2 spannende rondes.

« Terug

» Nieuws archief