Nieuws

Zondagmiddag: afsluiting competitie, huldiging en feest!

Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan de voorjaarscompetitie 2018. En een succesvolle editie, want Dames1 op zondag is al bijna kampioen en ook zondag Mix1 heeft goede kansen op promotie naar de 2e klasse. Maar er zijn meer teams met kampioenskansen. Ook benieuwd hoe dat afloopt? Kom dan zondagmiddag naar OLTC. Vanaf 18 uur verzorgt DJ Imme de muziek, rond 19u worden alle kampioenen (dus ook van de teams op zaterdag en door de week en ook de jeugdteams) gehuldigd en bij OLTC eten kan ook. 

D1 speelt zondag vanaf 9.30u thuis en is blij met alle aanmoedigingen. Mix1 speelt zondag vanaf 10.30u uit bij De Boekhorst in Noordwijkerhout en kan zeker wat ondersteuning gebruiken. H35-1 speelt in de Topklasse en kan nog door naar de play-offs. Zij spelen zondag om 14u thuis. Op zaterdag zijn er volop kampioenskansen voor onder meer H4, zij spelen thuis om 9u en voor gemengd1, zij spelen om 13.30u uit bij Nieuw Vennep. 

Alle kansen dus en support is dan ook meer dan welkom. Wil je mee-eten, meld dat gedurende de dag dan even bij Jan-Willem en Biedie. Na de huldiging rond 19u neemt DJ Imme het stokje weer over en kan iedereen de kampioenen persoonlijk feliciteren.

Alle (kampioens) teams veel succes dit weekend en graag tot zondagmiddag bij OLTC, de CWT. 

« Terug

» Nieuws archief