Nieuws

Superdag en -avond op laatste competitiedag OLTC

Dames1 had 1 punt nodig om het kampioenschap binnen te halen. Laura ‘de ongeslagen’ Slootweg was op een welverdiende examen reis, die kon helaas niet helpen. Beau de Smit was echter in topvorm en haalde haar single op plek 1 binnen, kampioenschap een feit. En er waren meer teams die kampioen zijn geworden en teams bij wie in het laatste weekend bizarre ontwikkelingen waren. 

 

Bij Dames1 wonnen na Beau ook Tess, Annemiek en Marina mooi hun singles. De meiden hebben er hard voor gewerkt en vooral de teamspirit gaf de doorslag dit jaar bij dit superteam.Volgend seizoen gaat er gespeeld worden in de 1 na hoogste klasse van Nederland, chillll!!

Heren1 speelde een thuiswedstrijd tegen Festina. Een nederlaag op de laatste dag kon helaas niet afgewend worden. De mannen hebben zich echter weer zeer knap gehandhaafd dit seizoen. Deze prestatie voelt eigenlijk wel als een klein kampioenschap voor de boys in deze zware poule. Chapeau mannen!

 

Mix1 kreeg een flinke domper te verwerken de avond voor hun kampioensstrijd. TEAN had zich plotsklaps teruggetrokken uit de competitie waardoor al hun punten kwamen te vervallen….In plaats van de dag te beginnen als leider werd de dag ongelofelijk maar waar begonnen met 2 punten achterstand op Vleuten. Deze zeer onverdiende klap kwam Mix1 niet meer te boven op Game Day. Wel werd er nog zeer netjes van De Boekhorst gewonnen maar de 2 punten achterstand werden niet meer ingehaald. Wederom 2de plek voor Mix1 waar jong en iets ouder een mooie mix hebben gevonden voor goede prestaties. Gewoon erg trots op Mix1!

 

Bij de jeugd gaat OLTC megalekker en daardoor hadden we ook een aantal kampioenen.


Team2 Jongens tm 17 werden met een mega slotoffensief toch kampioen! Tom, Toon, Pieter, Mees en Naut, ook wel de lange mannen van de club genoemd, hebben een puike prestatie geleverd!

 

Team3 Jongens tm 17 haalde op de laatste dag ook een soort konijn uit de hoge hoed. Deze vrolijke jongemannen werden geheeld verdiend 1ste in hun poule. Kampioenen Michele, Faes, Duco, Wouter, Mats en David, zeer verdiend en klasse gedaan.

 

Team1 Jongens tm 14 haalde op de laatste dag ook het kampioenschap binnen. Als 2de begonnen aan de dag maar als vet eerste eindigen is altijd een mooi einde van de competitie. Goed gedaan door deze jonge vedettes van OLTC: Tom, Sammy, Wessel, Pieter en Melle.

 

Bij de echte jonge mannen hadden we ook een super coole prestatie. Groen2 jongens werd met klinkende overwinningen zeer terecht Champion! Hidde, Julian, Dereck, Mika, Xaime, Luca en Matteo heersten over hun poule…Heerlijke mannetjes en zeer verdiend 1ste.


Op de zaterdag hadden we ook een mega prestatieteam. Mix1 wist het kampioenschap binnen te slepen. Het team, bestaande uit Hélène, Anne-Marieke, Marie-Christine, Thieu, John en Ward zit vol ervaring en geslepenheid en sleepte met 1 punt verschil het kampioenschap binnen. Klasse gedaan en volgend jaar flink knallen!

 

Heerlijk slotweekend van weer een mooie Voorjaarscompetitie. Na de huldigingen van de Kampioenen en een heerlijke BBQ van JW en Biedie was het dansen geblazen. Een ouderwets gezellige avond volgde. Kan niet wachten op volgend jaar…..

 

« Terug

» Nieuws archief