Nieuws

Vrijdagavondspektakel

Dag drie van ons mooie Onderlinge toernooi is aangebroken. Er staan weer prachtige wedstrijden op het programma dus dat beloofde weer een mooie avond te worden. En dat werd het!

Noor en Bo speelden in de Dames Dubbel Superpoule al vroeg op de avond een mooie partij tegen de zusjes Lotte en Mayke, om later op de avond tégen elkaar te spelen in de Dames Enkel Super. Na ruim 2,5 uur en een zeer close wedstrijd kwam Noor als winnaar uit de bus.

Op primetime werd het publiek op een vol terras verwend met een prachtige partij in de Gemengd Dubbel Super Poule. Michiel en Dominique wisten in een zinderende wedstrijd van Roeland en Julia te winnen. Dat belooft nog veel voor de komende week! 

Ook naast de baan was er veel spektakel, DJ Øskid draaide tot diep in de nacht en zagen we daar nu vier Lachouffe kabouters voorbijkomen of was het toch dames 1?

Zaterdag en zondag zijn ook weer goed volgepland met prachtige partijen. Dus kom lekker kijken allemaal! Verwen je vader op zondag met mooie wedstrijden en onze eigen Lotte met gitarist als muzikale ondersteuning.

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief