Nieuws

Een echte Sister Act en nog meer mooi tennis

Het was weer een prachtige dag op ons park met mooi tennis. Veel favorieten maakten hun favorietenrol waar.

Michiel en Dominique bleken een sterk koppel en warmden zich vast op voor een volgend toernooi.  Kees en Marie-Christine hadden het op baan 2 zwaar tegen Juliska en Michiel. Kees was misschien wat teveel afgeleid door zoon Tobias die Martijn op baan 1 op de knieën kreeg en wel de punten mee naar huis nam.

De zon scheen af en toe en afgezien van een paar druppels  bleef het gelukkig droog. Alleen baan 1 moest het even ontgelden door een haperende sproeier.  De ware Sister Act die daarop gepland was moest daarom even starten op baan 2. De wedstrijd van de zusjes Wies en Doeselaar kon gelukkig snel worden voorgezet op baan 1. Ze schotelden de kijkers een leuke pot voor waarbij Lotte en Mayke er met de winst vandoor gingen. Fijn voor Lotte die eerder op de dag wel haar meerdere moest erkennen in het talent Marente Sijbesma.  Leden van de commissie speelden ook met wisselend succes. 

We verwachten morgen een drukke dag met veel en leuk tennis. Kom de vaders toejuichen en geniet van weer een mooie dag op het mooiste tennispark met muzikale begeleiding van Lotte van Doeselaar en gitarist! Jan Willem en Biedie zorgen weer goed voor de inwendige mens.

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief