Nieuws

Enerverende wedstrijden bij Onderlinge-toernooi

Op weer een geweldige tennisavond wordt er op het scherpst van de snede gestreden voor de eer. Yvonne Hoekstra moest de winst aan de jeugd laten. Hans en Ties maakten korte metten met hun tegenstanders. Timo en Marco bleken te sterk voor Bastiaan en Tobias. Michiel en Roeland rekenden in hun singlewedstrijden genadeloos af met Floris en Jelle. De mooie avond werd afgesloten met een mooie partij in de HD Super waar Frank en Jelle de winst met een supertiebreak binnen sleepten. Al met al weer een enerverende avond.

Martijn van Schaik is op stoom en probeerde voor de volgend partij nog wat invloed uit te oefenen op de toernooicommissie. Zij zijn echter niet gezwicht voor een mars of snickers. Martijn, je moet het helemaal zelf doen op de baan. Veel succes!

Het gaat er steeds meer om spannen. Steeds vaker worden er pijntjes gemeld en moeten spelers worden opgelapt al dan niet met behulp van pillen fysio. Wie trekt er aan het langste eind? We verklappen niets. Kom gewoon naar ons park en ga het zelf zien onder het genot van een hapje en drankje.

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief