Nieuws

Vanavond livemuziek met Los Markos tijdens clubtoernooi

Tussen de huidige geopolitieke spanningen en de huidige handelsoorlogen was er weer een fantastische avond te beleven met fanatieke leden die streden voor de eeuwige roem. Mooie mixed dubbels waren er te zien tussen jong en minder jong.  De mixed dubbel met Frank en Laura tegen Jasper en Marente was ongeëvenaard toptennis. Terwijl het Argentijnse voetbalelftal genadeloos een pak slaag kreeg en het wat frisjes werd, waren de op de andere banen de hoogte- en dieptepunten zichtbaar en voelbaar. Een mooie avond dus!

Honderdzestien spelers, tweeëndertig wedstrijden, tien banen en slechts een beperkt aantal minuten vertraging over de hele avond. Nagenoeg alle wedstrijden startten op tijd en ruim voor middernacht waren de banen al weer leeg zodat er voldoende tijd was om met, de deze week jarige Jan Willem, een drankje te drinken.

Vandaag weer een mooie avond in het verschiet. Met de TOP dorps-act ”Los Markos “, waar Martijn en Kostas op een indringende en gevoelige manier hun zang, dans en muziek ten gehore zullen brengen. We hebben er zin in! De hoogstandjes van Jan Willem en Biedie zullen dit uiteraard weer culinair ondersteunen!

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief