Nieuws

Start trainingen I'M Tennis

Vanaf maandag 1 april starten de trainingen bij OLTC. Inschrijven kan via imtennis.nl. Hierna lees je meer over de veranderingen binnen I'M Tennis. 

Veranderingen binnen I’M Tennis

Onno zal niet langer namens I’M Tennis de contactpersoon zijn voor alle jeugdzaken, indelingen etc. Beau gaat een deel van deze taken overnemen. Beau kent vooral de jonge jeugd en de ouders goed en zal de de verantwoordelijk nemen over alle reguliere jeugdtrainingen. Voor alle informatie over de Sprong Voorwaarts trainingen,3/4/5 jeugdtrainingen en de Thuisblijverscursus kunt u bij haar terecht.

Voor informatie over de jeugdselectie en seniorenselectie, Shotkamp en de Jeugdbegeleidingsweek kunt u bij Onno terecht, onno@imtennis.nl.
Voor informatie over de jeugdtrainingen kunt u terecht bij Beau, beau@imtennis.nl.
Voor informatie over de seniorentrainingen kunt u terecht bij Marco, marco.visser@imtennis.nl.


I’m fit

Ook komend seizoen kun je je weer aanmelden voor bootcamptrainingen om lekker fit te worden. Iedere woensdag- en vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur begeleidt Beau de trainingen, met aandacht voor kracht, uithoudingsvermogen en voetenwerk. Het is ook mogelijk om te trainen met een zelf samengestelde groep.
Vragen en aanmelden voor I'm fit bij Beau, via imfit2018@oulook.com of via 06 25137190 


Thuisblijverscursus uitgebreid

Beau zal samen met Freek de thuisblijverscursus gaan organiseren. Dit seizoen worden er 5 weken voor de thuisblijvers aangeboden! Namelijk week 1 van de meivakantie plus week 1, 2, 5 en 6 van de zomervakantie.


Nieuwe trainer

Vanaf dit seizoen hebben we er een hele talentvolle jeugdtrainer bij in onze gelederen. Fabian vd Lans (23 jaar) komt ons trainersteam versterken. Fabian heeft jarenlang in de Nationale top van Nederland gespeeld en is ook nog een aantal jaren proftennisser geweest. Hij is zelf bij Svv Voorhout op 8 jarige leeftijd begonnen met tennissen en heeft ook nog een seizoen bij OLTC in een super goed jeugdteam gespeeld. Kortom, een echt tennisdier. Hij zal vanaf dit seizoen zijn kennis en passie op onze jeugd en senioren gaan overbrengen.

Open dag voor de jeugd

Op 29 en 30 maart van 16.00-18.00 is er een Open Dag voor de jeugd. Dit is bedoeld voor alle jeugd die nog geen lid is van onze mooie vereniging. Wij zullen dan trainingen geven waar deze kids aan kunnen meedoen en het verenigingsleven laten zien. Graag doorgeven aan iedereen die nog geen lid is dat ze op die dagen zelf kunnen ervaren hoe gaaf het bij OLTC is.

 

« Terug

» Nieuws archief