Nieuws

Kick off VJC 2019 Junioren 31 maart

De banen zijn weer speelklaar en de temperaturen beginnen te stijgen. De competitiekriebels beginnen weer te komen! Op 31 maart wordt weer de traditionele kick-off van de jeugdcompetitie georganiseerd.

 

Voor wie?
Alle competitie spelende jeugd is van harte uitgenodigd. Het programma is uitdagend voor alle leeftijden: tennis kids en oudere jeugd. De teamindeling staat hier: teamindeling

Wat gaan we doen?
De dag begint om 08:30 met een gezamenlijk ontbijt met alle teams.

Als de buiken zijn gevuld, zal iedereen zich naar de tennisbanen begeven. Beau van I’m fit zorgt ervoor dat ieders voetenwerk klaar is voor de competitie. WhozNext verzorgt een clinic waar iedereen nog lang over zal napraten. En iedereen krijgt de kans om met of tegen de hoogste competitie spelende senioren te spelen. Om 11:00 eindigt het programma en is iedereen klaargestoomd voor de competitie.

Ook belangrijk
Tijdens de kick-off dienen de competitieboeken opgehaald te worden en de competitiebijdrage contant te worden afgerekend. Ook kunnen de tennispasjes opgehaald worden. Nog belangrijker: alle competitie spelende jeugd krijgen van OLTC in samenwerking met TennisDirect een hoodie met de naam van de nieuwe sponsor Wilson erop aangeboden. Het hele team kan vervolgens met de gloednieuwe hoodie op de teamfoto. Zorg dus dat je hele team aanwezig is!

Samenvattend: inschrijven!
De teamcaptain kan tot 24 maart via het Inschrijfformulier aangeven hoeveel teamleden er aanwezig zijn. Voor selectiespelers is aanwezigheid verplicht, voor de rest een absolute aanrader.

We zien jullie allemaal op 31 maart!

De CWT en WhozNext

« Terug

» Nieuws archief